Identitats en perill: l'actualitat en 10 tuits

Els objectius de la manifestació de l'11-S i la situació del català a les illes Balears encenen el debat a la xarxa. Us oferim la mateixa tria de piulades que apareix en l'edició en paper del diari

Ara
2 min
Rebel·lió municipal a les Illes contra la llei que relega el català

Barcelona1. Xavier Ferras (@XavierFerras), director d’innovació d’ACC10 "Els ingressos d'Apple suposen un 30% del PIB català. Per què no centrem esforços en impulsar uns quants Apples a Catalunya?"

2. Júlia Otero (@julia_otero), periodista “En temps durs, un govern cohesionat: "Montoro qüestiona la reforma energètica i Soria li recorda que és competència seva""

3. Salvador Cardús (@salvadorcardus), sociòleg "Quina barra! Patxi López dóna lliçons al govern català sobre com governar sense fer retallades, amb un concert anacrònic que diria Navarro"

4. Aina Díaz (@AinaDiazV), advocada, membre del consell de política federal IU "El PP expulsa un diputat que no va seguir la disciplina de vot per defensar el català, però manté intactes els seus diputats imputats. #ÉticaPP"

5. Maite Salord Ripoll (@MaiteSalord), professora i consellera del PSM "Bauzá demana mà dura contra els piròmans. Perfecte: que comenci per qui ha cremat el consens al voltant de la llengua catalana a les Illes!"

6. Guillem Clapés (@guillemclapes), secretari nacional d’imatge i comunicació d’ERC "Llegeixo que hi ha gent que no veu clar anar a la mani del #11s2012 perquè surt ‘Catalunya’ a la pancarta. Clar, hauria de posar-hi Lapònia"

7. Jaume Clotet (@jaumeclotet), periodista "Vam començar emetent els mítings gravats i realitzats pels partits i ara acceptem vídeos editats pels ministeris. Next? #Periodisme"

8. José Morales (@pepe_mor), periodista "Quan un dirigent del PP aconsegueix un record matant marcians i es fa públic, abandona el twitter. Quan el rècord és d’atur o en retallades, no es marxa d’enlloc"

9. Jordi Riera (@jordiriera), llicenciat en biotecnologia "Creacionistes, mecanismes biològics contra les violacions... És curiós com els EUA poden ser líders en creació i en ignorància científica alhora!"

10. Lorenzo Amor (@lorenzoamor_ata), president de la federació d’autònoms ATA "A Espanya hi ha 2 tipus d’aturats: els que van tenir una feina i els que se la van crear i van fracassar, els autònoms. Aquests estan totalment desprotegits, i no els donen ni 400 euros"

stats