D'hegemonies i Diades: l'actualitat en 10 tuits

L'Onze de Setembre segueix estan molt present a la xarxa tot i que el futbol i la crisi també també en són protagonistes. Aquesta és la mateixa selecció de piulades que es publica en l'edició en paper

Ara
2 min
CDC s'inclina perquè Mas no assisteixi a la marxa de la Diada

Barcelona1. Carles Mundó (@CarlesMundo), advocat "Abans de marxar de vacances, el president Mas va fer una crida solemne per una manifestació massiva per la Diada. Ara diu que ell no hi anirà?"

2. Xavi Lemus (@xlemus), periodista "Guanyar 3 Champions en 6 anys i 14 títols de 19 possibles, amb Guardiola, no és cap hegemonia. És simplement una ratxa de bona sort. #barça"

3. Josep Ginesta (@JosepGinesta), director de l'oficina de treball de la UOC "Sóc dels que pensen que el concepte banc dolent és massa pretensiós perquè atribueix la condició de bo a tots els altres sense merèixer-la"

4. Maiol Roger (@maiolroger), periodista "Homs diu que observaran la Diada amb atenció a "Madrid, Brussel·les i a tot arreu". A Trinitat i Tobago no es parla d'altra cosa"

5. Izaskun Martínez (@ZasMartinez), doctora en filosofia "S'educa els nens al món, en el de tots, no en mons separats per sexe perquè això no és real. Pedagogia bàsica"

6. Pere Rostoll (@prostoll), periodista "El pacte del PSOE i el PP a Euskadi passarà a millor vida a l'octubre. Va ser un assaig per a un futur govern de concentració a Espanya?"

7. J.M. Gay de Liébana (@gaydeliebana), economista i professor de la UB "A poc més d'una setmana per un setembre sufocador, o el govern [espanyol] fa alguna cosa o l'horitzó es divisa amenaçant. L'agost acabarà amb traca!"

8. Javier Checa (@javiercheca), periodista "Després de llegir Samaràs assegurant que Juncker és un gran amic de Grècia avui em sona menys seriós que digui que no només Grècia podria sortir de l'euro"

9. Antón Losada (@antonlosada), professor universitari "Per ser el país amb més frau fiscal d'Europa, quanta gent hi ha per aquí presumint del que es paga amb els seus impostos"

10. Carles Xuriguera (@xuriguera), actor "He cuinat un arròs a la cassola que em connecta directament amb els meus avantpassats i amb tota la història gastronòmica de l'Empordà. #olejo"

stats