Reunió i dubtes: l'actualitat en 10 tuits

La reunió Mas-Rajoy, decisiva no tant pel que s'hi pugui decidir o parlar com pel que pugui precipitar, marca la jornada a la xarxa, que manté el debat obert sobre la independència, amb detalls de la carta del rei i de la sorprenent dimissió d'Esperanza Aguirre. Us oferim la mateixa tria de piulades que apareix en l'edició en paper del diari

Ara
2 min
El president de la Generalitat, Artur Mas, i el president espanyol, Mariano Rajoy, el passat 1 de febrer a La Moncloa / ACN

Barcelona1. Joan Maria Piqué (@joanmariapique) Cap de premsa i comunicació del president Mas

"La Moncloa va oferir la sala de premsa, però per la singularitat de la reunió i del president de Catalunya es farà a la delegació"

2. Sonia Sánchez (@sanchez_sonia) Cap de política a la SER

"Mas no parlarà a la Moncloa després de la reunió amb Rajoy. El president [espanyol] no li podrà retreure la plantada. Ell ho va fer diverses vegades a ZP"

3. José García Buitron (@jgarciabuitron) Cirurgià de l'Hospital Universitari la Corunya

"Rajoy diu que respondrà amb la Constitució als catalans... Doncs quin mèrit, noi. ¿O és que hi ha una altra manera? Li agradaria, però..."

4. Emiliano García-Page (@garciapage) Alcalde de Toledo (PSOE)

"Una tensió d'equilibris constitucionals que de vegades no provoquen només els radicals, sinó també els governs. Cal reflexionar"

5. Màrius Serra (@mariussserra) Escriptor

"Espanya indissoluble? Si indissoluble = no soluble = si no soluble = sense solució. Ergo, Espanya irresoluble. Això no té remei"

6. Roger Mas (@RogerMasOficial) Cantautor

"¿És hora de parlar o és hora de callar? ¿Hora de dir tot el que es pensa o només una part? ¿Serà benvingut el matís? I la contradicció? Dubto"

7. Lucía Taboada (@TaboadaLucia) Periodista

"M'he estat tota la nit remant i el corrent m'ha portat fins a Alemanya"

8. Rubén López (@rubenlodi) Enginyer de telecomunicacions

"Dos dies després de la dimissió d'Aguirre, Montoro diu «No a un tracte de favor per al projecte d'oci i casinos Eurovegas» #AlgoTieneQueVer"

9. Miquel Roig (@miquelroig) Corresponsal 'Expansión' a Brussel·les

"Bastant rebombori a la sala de premsa de la UE perquè no s'admetran preguntes a la roda de premsa [de la cimera] Xina-UE. No coneixen Espanya, suposo"

10. Roberto G. (@robersestao) Periodista

"Recordeu com es van posar els espanyols de bé perquè els guinyols van fer broma sobre un [presumpte] dopatge de Rafa Nadal. Què no faran els islamistes pel seu déu?"

stats