Reunió i dubtes: l'actualitat en 10 tuits

La reunió Mas-Rajoy, decisiva no tant pel que s'hi pugui decidir o parlar com pel que pugui precipitar, marca la jornada a la xarxa, que manté el debat obert sobre la independència, amb detalls de la carta del rei i de la sorprenent dimissió d'Esperanza Aguirre. Us oferim la mateixa tria de piulades que apareix en l'edició en paper del diari

1. Joan Maria Piqué ( @joanmariapique) Cap de premsa i comunicació del president Mas
"La Moncloa va oferir la sala de premsa, però per la singularitat de la reunió i del president de Catalunya es farà a la delegació"

2. Sonia Sánchez ( @sanchez_sonia) Cap de política a la SER
" Mas no parlarà a la Moncloa després de la reunió amb Rajoy. El president [espanyol] no li podrà retreure la plantada. Ell ho va fer diverses vegades a ZP"

3. José García Buitron ( @jgarciabuitron) Cirurgià de l'Hospital Universitari la Corunya
" Rajoy diu que respondrà amb la Constitució als catalans... Doncs quin mèrit, noi. ¿O és que hi ha una altra manera? Li agradaria, però..."

4. Emiliano García-Page ( @garciapage) Alcalde de Toledo (PSOE)
"Una tensió d'equilibris constitucionals que de vegades no provoquen només els radicals, sinó també els governs. Cal reflexionar"

5. Màrius Serra ( @mariussserra) Escriptor
" Espanya indissoluble? Si indissoluble = no soluble = si no soluble = sense solució. Ergo, Espanya irresoluble. Això no té remei"

6. Roger Mas ( @RogerMasOficial) Cantautor
"¿És hora de parlar o és hora de callar? ¿Hora de dir tot el que es pensa o només una part? ¿Serà benvingut el matís? I la contradicció? Dubto"

7. Lucía Taboada ( @TaboadaLucia) Periodista
"M'he estat tota la nit remant i el corrent m'ha portat fins a Alemanya"

8. Rubén López ( @rubenlodi) Enginyer de telecomunicacions
"Dos dies després de la dimissió d' Aguirre, Montoro diu «No a un tracte de favor per al projecte d'oci i casinos Eurovegas» #AlgoTieneQueVer"

9. Miquel Roig ( @miquelroig) Corresponsal 'Expansión' a Brussel·les
"Bastant rebombori a la sala de premsa de la UE perquè no s'admetran preguntes a la roda de premsa [de la cimera] Xina-UE. No coneixen Espanya, suposo"

10. Roberto G. ( @robersestao) Periodista
"Recordeu com es van posar els espanyols de bé perquè els guinyols van fer broma sobre un [presumpte] dopatge de Rafa Nadal. Què no faran els islamistes pel seu déu?"

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT