Una lliçó a càrrec de Cameron i Salmond: l'actualitat en 10 tuits

El compromís de Londres i Edimburg per respectar el resultat del referèndum d'independència del 2014 sigui quin sigui el resultat obre de nou un intens debat a la xarxa sobre les aspiracions de Catalunya. Us oferim la mateixa tria de tuits que apareix en l'edició en paper

Ara
2 min
Cameron i Salmond se saluden a Edimburg / REUTERS

Barcelona1. Cristina Fallarás (@fallaras), periodista i escriptora "L'única opinió rellevant sobre els assumptes de la independència catalana i altres independències és la de la UE".

2. Jaume Aulet (@Jaumaulet), professor departament Filologia Catalana UAB "Espanya ha d'aprendre molt de la civilitat anglesa i de la seva fina ironia subtil. Que una cosa és l'"honra" i una altra la intel·ligència".

3. Juan Martín (@juanmartinexp), secretari general de la Chunta Aragonesista "Fa vergonya veure com al Regne Unit és possible fer un referèndum i aplicar el dret a decidir i com a Espanya el mateix és "delicte"".

4. Cèlia Santacreu (@celiasantacreu), politòloga (UPF) i estudiant (UOC) "Del productor de "Volem que Barcelona sigui cocapital d'una Espanya federal" arriba "Senyor Mas, faci més cas a J.M. Lara"".

5. Javier Salas (@JaviSalas), periodista científic "Una altra ració de neollengua de Wert:"El nombre d'alumnes per classe no augmenta, es flexibilitza"".

6. Toni Piqué (@ampique), periodista i consultor "Multinacionals i secessió: Dow Chemical ha dit avui a l'Iese que es quedarà "passi el que passi"".

7. Andrés de Francisco (@Abejorro69), advocat i emprenedor "A Espanya ni tan sols hi ha un capitalisme de veritat, aquí el que hi ha és un grup d'empresaris privilegiats vivint a l'ombra del poder".

8. Jofre Llombart (@jofrellombart), periodista de RAC1 "Això és un estat francès, un d'alemany i un d'espanyol que col·laboren per detenir Lluís Companys. Dos demanen perdó i un no. Quin?".

9. Josep M. Lozano (@JosepMLozano), professor de ciències socials a Esade "El senyor Lara demana diàleg. Perfecte... Però si recordem que és l'editor de 'La Razón' ens podem preguntar per la seva contribució al que demana".

10. Borja Ventura (@borjaventura), periodista i professor a la Universitat Carlos III "Creixement desbocat, societat trencada, inversions en totxo, contractacions milionàries... El Brasil, la pròxima bombolla. #Nostradamus".

stats