De l'escó al banc... i al banc dels acusats? L'actualitat en 10 tuits

La xarxa saluda la imputació de Rato, Acebes, Olivas i 30 consellers de Bankia però no evita cert escepticisme, sobretot veient el tràngol de Barclays al Parlament britànic. Us oferim la mateixa tria de piulades que apareix en l'edició en paper del diari

Ara
2 min
Mariano Rajoy i Rodrigo Rato, a les jornades de Bankia / EFE

Barcelona1. J.A. Pérez Tapias (@japtapias) Professor de filosofia i exdiputat (PSOE)

"Bankia: després de les participacions preferents, les imputacions preferides"

2. Eli Gallardo (@Despegante) Politòleg

"Baixar al carrer. Recollir un excrement de gos. Pujar. Posar-lo davant del ventilador. Engegar-lo. Al màxim. Posar-li Bankia a l'obra"

3. Violeta Tena (@violetatena) Periodista d''El Temps'

"Avui és un bon dia per recordar que el màxim accionista de Bankia (l'Estat) ha renunciat a exercir una acció de responsabilitat social contra Rato i companyia"

4. Salva Barrientos (@salvaoret) Professor

"Això de Bankia i la justícia veurem com va. Però el delicte «maquinació per alterar el preu de les coses» té un nom poètic..."

5. Amparo Polo (@amparopolo) Corresponsal d''Expansión' a Londres

"És al·lucinant com la gent es quadra davant dels parlamentaris britànics. Ho vam veure amb els Murdoch i ara amb Diamond [Barclays]"

6. Anna Bosch (@annabosch) Corresponsal de TVE a Londres

"Reflexió feta aquí l'any passat amb els disturbis al carrer: que els responsables de la crisi segueixin sense càstig envia un missatge equivocat"

7. Simon Nixon (@Simon_Nixon) Columnista de 'The Wall Street Journal'

"No és de l'opinió al Regne Unit que s'ha de preocupar David Cameron, sinó de l'opinió internacional. La City és vista per bona part del món com un Salvatge Oest sense llei. Això és molt corrosiu"

8. Cristian Segura (@Cr_Segura) Periodista i escriptor

"Sánchez-Camacho al debat sobre l'ensenyament en català: «La majoria dels ciutadans als Països Catalans vota Partit Popular». Té raó"

9. Oriol Amorós (@OriolAmoros) Diputat al Parlament (ERC)

"Liciten 8 milions d'euros per posar travesses a la línia d'AVE d'Albacete. Mira, la mateixa quantitat que destinen en tot Rodalies de BCN!"

10. M.A. Bastenier (@MABastenier) Periodista

"Ironia de ministre guatemalenc: «Més valdria obrir una carretera des dels països productors de coca fins als Estats Units perquè la fessin servir els narcos, i cobrar-los peatge»"

stats