De militars i bancs dolents: l'actualitat en 10 tuits

El 'banc dolent' protagonitza el debat a la xarxa, tot i que competeix amb un... coronel. Us oferim la mateixa tria de piulades que apareix en l'edició en paper del diari

Ara
2 min
De Guindos diu que la reforma financera evitarà "futures crisis"

Barcelona1. Daniel Badía (@dbadiago), periodista econòmic "A veure, nois, que no és un 'banc dolent'... De Guindos: "El mal anomenat 'banc dolent', perquè no és un 'banc dolent' i perquè no és tan dolent...""

2. Fernando Garea (@Fgarea), periodista "És la cinquena vegada que el govern [espanyol] diu que "es culmina" la reforma del sistema financer. Bé, seguirem culminant..."

3. Josep Antoni Duran i Lleida (@ciuduran), diputat al Congrés (CiU) "El govern de l'Estat ha aprovat la reforma financera. Serà l'última? Ja seria hora! Almenys aquesta s'ha fet d'acord amb la UE"

4. Oriol Amat (@oriolamat), catedràtic d'economia financera de la UPF "Potser és inevitable apujar l'IVA i fer algunes retallades, però falta encara prendre mesures per reactivar l'economia, com també demana la Unió Europea"

5. Felipe Alcaraz (@FelipeAlcarazM), escriptor i expresident del PCE "La cara que li ha quedat a De Guindos amb l'última fugida de capitals de 220.000 milions. Però no havíem aprovat l'amnistia fiscal?"

6. Joan Safont (@joansafont), periodista i guionista "Un exèrcit professional, tancat a les casernes, integrat a l'OTAN, amb privilegis i prebendes. I encara la mentalitat africanista del 1936!"

7. Miquel Calçada (@miquelcalcada), periodista "Hem de mirar de no caure en provocacions ni rabejar-nos malaltissament en missatges que volen humiliar-nos, mirem amunt i endavant, sempre!"

8. Julia Otero (@julia_otero), periodista "Càncer-ronyó, metàstasi pulmó/cervell. (6-12 mesos de vida). D'acord, és un assassí, però... ¿no havíem quedat que els d'aquest cantó coneixíem la pietat?"

9. David Minoves (@davidminoves), militant d'ERC "Cal reconèixer que la Generalitat ha estat a l'altura garantint assistència sanitària a les persones immigrants desobeint el decret espanyol"

10. Toni Soler (@soler_toni), periodista "Que fort. Els 'xinos' venen estelades a punta pala. Quin instint comercial"

stats