Les retallades fan tremolar de nou la xarxa: l'actualitat en 10 tuits

Només les piulades sobre el Barça i el Madrid fan una mica d'ombra a la preocupació dels internautes pels anuncis de més ajustos en educació i sanitat. Us oferim la mateixa selecció de tuits que apareix en l'edició en paper  


1. Rocío M. Sampere ( @rociomsampere), portaveu del grup parlamentari socialista “¿Un ministre pot reflexionar en veu alta sense enviar un missatge polític? ¿Un portaveu del partit pot contradir el ministre? #estaPPasando”

2. Imma Aguilar Nàcher ( @immaaguilar), assessora de comunicació “ Internet és a l’activisme el que l’associació és al compromís (paraules polítiques)”

3. Jan Martínez Ahrens ( @jmahrens), periodista “Que les rendes altes paguin per la sanitat implica posar fi a la sanitat universal i gratuïta. Avui els de 100.000 €, demà els de 50.000, demà passat...”

4. Marina Geli ( @marinageli), exconsellera de Salut “La Unió Europea hauria d’imposar a Rajoy la inversió en recerca i innovació, no només renyar, igual que fa amb el dèficit”

5. Ignasi Trapero ( @Traperinho), periodista “Em fa una mica de pal anar a treballar en dia de festa. Vaig a trucar a Karanka, a veure si Mou li ha donat dia lliure...”

6. Feliu Ventura ( @feliuventura), cantautor “Quan ja s’han disparat no hi ha bales perdudes. Convindria saber-ho: tenim una democràcia de goma

7. Quim Morales ( @Quimkong), periodista “Per a les criatures i els susceptibles: abans de Pep Guardiola ja existia un Josep Guardiola que també era molt bo. Descansi en pau”

8. Oriol Jara ( @orioljara), guionista “¿Us enrecordeu del debat sobre si el Madrid guanyaria la Lliga al Camp Nou o si haurien de fer-li el passadís?”

9. Fernando Garea ( @Fgarea), periodista “ Carlos Floriano desautoritza Luis de Guindos sobre el copagament. Com Pepe a Arbeloa: agredint-se els del mateix equip”

10. Quim Domènech ( @quimdomenech), periodista “Se m’acosta un aficionat del Barça i em deixa anar:'Ara sí que entenc que hagin de fer obres als lavabos del Bernabéu...'”


Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT