"A la caça del pobre indecís": l'actualitat en 10 tuits

La xarxa interpreta els resultats del CIS hores abans de l'inici oficial de campanya

1. Cristina Pardo ( @cristina_pardo), periodista “Escalfa Susana Díaz al PSOE, segons el CIS. Rajoy pot fer el que vulgui, segons els enquestats pel CIS.  Albert Rivera haurà de sortir una mica més a la televisió, segons el CIS. Pablo Iglesias haurà de seguir vivint a casa de la seva tia àvia, segons el CIS”

2. Martu Garrote ( @martuniki), advocada i militant del PSOE “L’única cosa bona que té que el CIS vaticini una #HostiaTerrible per al  @PSOE és que alguns dels fastiguejats ens votin per evitar les dretes

3. Íñigo Errejón ( @ierrejon), secretari polític de Podem “I això que el CIS a les europees ens donava 0-1 eurodiputats que després en van ser 5. I no va preveure les alcaldies guanyades al maig. Run run de canvi

4. Borja Ventura ( @borjaventura), periodista “Els resultats del PP al CIS em semblen excessius. Ara, si es confirmen seran eloqüents de la societat que som... i l’ oposició que hi ha”

5. Sandra Pérez García ( @sandradespacho), politòloga i sociòloga “Comença la caça al pobre indecís. Si jo ho fos, que no ho sóc, fugiria”

6. Josep Arnau ( @JosepArnau), blogaire “En  @HiginiaRoig va ser (per a mi) el millor diputat de la legislatura passada. Entre d’altres, va salvar el 9-N. Ara pot haver salvat la independència”

7. Hèctor Montero ( @hmonterom), president d’ERC a Pineda “De l’article d’ @HiginiaRoig tothom parla dels 2 vots, però sembla que passem de puntetes pel pla de xoc social. Continua la partida, canvia el torn”

8. Miquel Adell ( @insonorizate), militant de la CUP “Bé, aprofitem per fer pedagogia. Una de les coses que més ens costarà explicar és que el vot del David el 27 té tan pes com el de  qualsevol altre militant. Imagineu si això ho hagués fet una vaca sagrada d’un altre partit. Queda debat, guanyem-lo”

9. Oriol Domènech ( @orioldomenech), periodista “El responsable del ridícul del Madrid és Chendo. Però Txérixev també es culpable i ningú diu res. Els futbolistes viuen en una bombolla”

10. Xesco Espar ( @xescoespar), ‘coach’ i exentrenador d’handbol “ @orioldomenech pràcticament d’acord però a l’ inrevés. El primer responsable és el jugador i després a qui més li toqui”

Més continguts de