La gran xiulada a Esperanza Aguirre: l'actualitat en 10 tuits

La presidenta de la Comunitat de Madrid guanya per golejada a la xarxa: ningú rep més crítiques que ella gràcies a la seva última ocurrència, celebrar una final de copa a porta tancada per evitar les xiulades contra la Corona. Us oferim la mateixa tria de piulades que apareix en l'edició en paper del diari

Ara
2 min
Esperanza Aguirre amb el president del Madrid, Florentino Pérez

Barcelona1. Josep M. Aguirre Font (@josepmaguirre), professor de Dret Administratiu a la UdG "L’ensenyament públic s’enfonsa i els nens són les principals víctimes de la pobresa, però la polèmica del dia és si els de 14 anys poden fer vaga??!!"

2. Rubén López (@rubenlodi), enginyer de telecomunicacions "Quan les grades xiulaven Zapatero el Dia de les Forces Armades, Aguirre somreia feliç. Però xiular el rei és delicte? #Hipócrita"

3. Josep Cunill (@josepcunill), professor de filosofia "El lema és clar: retalla, saneja i després privattiza. Els drets fonamentals es converteixen en serveis i els valors en preus"

4. Ferran Falcó (@ferranfalco), diputat al Parlament (CiU) "La Sra. Aguirre em té el cor robat. Ella sola aconsegueix ampliar la base social del sobiranisme. La podem proposar per la Creu de Sant Jordi?"

5. Agustín Martínez (@AmartinezSER), periodista "Si com diu Espe, per xiular l’himne cal suspendre la final de la Copa del Rei ¿per mentir en el dèficit t’han de condemnar a galeres?"

6. Xabier G. Ramsden (@XGRamsden), periodista "¿Per què no proposa @EsperanzaAguirre que se suspenguin i es juguin a porta tancada els partits en què es porten banderes anticonstitucionals?"

7. Isaac Albert (@isaacalbert), vicepresindet del consell nacional d’ERC "No mirem la punta del dit, avui Esperanza Aguirre ens distreu amb la final de copa per no parlar de la seva gestió al capdavant de Madrid"

8. Alfonso Gómez Soto (@AGSalfonsogomez), consultor "No entenc per què Rajoy rebutja l’ajuda europea a la banca espanyola proposada per Hollande i en canvi demana als espanyols que paguin el rescat a Bankia"

9. Martí Farrero (@martifarrero), periodista “Normal que Esperanza Aguirre no vulgui xiulades. Ja ha xiulat prou i ha mirat cap a un altre cantó amb #Bankia”

10. Àlex Santos (@alexsantosbcn), periodista "Tota la vida suportant fastigós càntic "polaco el que no bote", i surt la folklòrica Espe indignada amb quatre xiulets mal orquestrats"

stats