ARA DIUEN QUE

S'estreny el setge sobre els assaltants de Voltor Negre

Atacaren el casal amb la cara descoberta i hi ha imatges d'alguns a les xarxes socials, la qual cosa en facilita la identificació

- S'estreny el setge sobre els assaltants de Voltor Negre

Cada vegada es coneixen més dades sobre la identitat dels assaltants d'ideologia feixista que divendres passat destrossaren el casal independentista Voltor Negre. El fet que aquests individus perpetrassin l'atac amb la cara descoberta i que alguns d'ells pertanyin a grups radicals d'aficionats del Mallorca, i així hi hagi imatges seves a les xarxes socials, en facilita la identificació per part de la Policia i dels joves que patiren l'agressió.

- L'expresidenta d'ERC a Palma, crítica amb Lladó, es presenta a les primàries de MÉS

L'expresidenta d'Esquerra (ERC) a Palma, Helena Paquier, que va dimitir enguany per diferències amb el líder de la formació a les Illes, Joan Lladó, s'ha presentat a les primàries de MÉS per formar part de la llista a Cort. Paquier s'ha anat integrant a l'assemblea de la coalició a Palma i manté bones relacions amb l'actual portaveu, Antoni Verger, i el futur candidat, Antoni Noguera. El termini per presentar-se a les primàries de MÉS acaba aquest dimecres.

- La 'candidata' Marga Durán, centre d'atenció en el Parlament

La presidenta del Parlament, Marga Durán, viurà aquest dimarts la primera sessió a la Cambra d'ençà que va ser elegida la candidata del PP a Cort. La seva tasca serà observada encara amb més atenció. Durán ja ha anunciat que pensa compatibilitzar fins al final la presidència del Parlament i el paper de candidata, i l'oposició ja l'ha criticada per això. Haurà d'anar alerta en el seu paper perquè li poden caure acusacions de partidisme, i ja les rebia abans, a la primera oportunitat. 

El + vist

El + comentat