El PSIB governarà a Vila amb Guanyem

Els caps de llista de les dues formacions, Rafa Ruiz i Joan Ribas, han arribat a un acord i les assemblees ara l'han de ratificar

Els regidors electes i caps de llista de PSOE i Guanyem a l'Ajuntament d'Eivissa, Rafa Ruiz i Joan Ribas, han anunciat que les negociacions per governar el Consistori han acabat amb èxit i que ara seran les assemblees d'ambdues formacions les que hauran d'aprovar els acords i decidir si finalment tots dos partits formen govern.

Segons Ruiz, les negociacions han conclòs amb “més del 90% de coincidències en qüestions programàtiques” que es tradueixen en principis d'acord, dels quals només han revelat la proposta de reduir un 10% els salaris de tots els càrrecs electes.

La resta d'acords programàtics es coneixeran a partir de demà, quan Guanyem dugui a terme a les 20 h a l'hotel Els Molins la seva assemblea per votar si els accepta i si aprova que els seus regidors formin govern amb el PSOE a l'Ajuntament d'Eivissa. L'assemblea es realitzarà de manera conjunta amb Guanyem de Sant Josep, on també es donarà llum verda o no a la possible integració d'aquesta formació al govern que encapçalarà Josep Marí Ribas ‘Agustinet’.

“La sintonia és bona, però de manera ordenada i programàtica les assemblees decidiran si cal governar junts o no”, ha destacat Ruiz sobre l'assemblea que també farà el PSOE i que si escau serà dijous.