ALCÚDIA

Alcúdia demanarà connexió amb el tren de sa Pobla

L'objectiu del Consistori és que tant la població local com els turistes tinguin accés al servei de tren per anar a Palma i que, així mateix

L’Ajuntament d’Alcúdia sol·licitarà a Serveis Ferroviaris de Mallorca la connexió amb autocar amb l’estació de tren de sa Pobla. L’objectiu del Consistori és que la població local pugui tenir accés al servei de tren per anar a Palma i que, així mateix, el municipi tingui capacitat per rebre els turistes que fan ús de la línia ferroviària. La batlessa, Coloma Terrassa (PP), afirmà ahir que amb aquesta iniciativa es vol respondre a una demanda popular, tot i que tan sols es durà a terme si SFM la considera rendible.

Aquesta actuació està inclosa en el Pla de desenvolupament turístic municipal, que aprovà el ple municipal el mes de març passat. El text també inclou altres projectes, com la remodelació del passeig marítim del Port d’Alcúdia. Terrassa explicà ahir que es preveu fer-hi una intervenció poc agressiva, basada a millorar la imatge del trajecte. És possible que el canvi inclogui la substitució del sòl de fusta per un altre material i altres canvis destinats a “humanitzar” l’espai, com punts d’aigua o zones de descans amb ombra. La remodelació del passeig es consensuarà amb els veïns i amb l’Autoritat Portuària.

Per altra banda, es preveu adequar l’entorn del llac Esperança i adaptar-lo perquè pugui acollir proves esportives aquàtiques.