El PSIB d'Alcúdia demana que els 10.000 euros previstos per a 'Miss Tourism Spain' es destinin a finalitats socials

El portaveu municipal, Pere Malondra, també demana a l’equip de govern que inclogui dins el pressupost una partida per canviar la gespa del camp de futbol

El PSIB-PSOE d'Alcúdia ha demanat aquest divendres que els 10.000 euros previstos per a l'esdeveniment de bellesa 'Miss Tourism Spain 2015' es destinin a augmentar la partida d'ajudes a persones necessitades de l'àrea de Benestar Social. El portaveu del grup municipal socialista, Pere Malondra, ha assegurat que no entén "que en el segle XXI es continuïn destinant recursos públics a aquest tipus de concursos".

Els socialistes d'Alcúdia han presentat diverses al·legacions al pressupost municipal per a 2015 amb l'objectiu d'incorporar diferents aportacions abans que siguin aprovats de manera definitiva i "incorporar algunes prioritats més urgents que algunes de les que ha plantejat l'Ajuntament", segons ha anunciat el portaveu del grup municipal.

Així, Pere Malondra també reclama que el servei psicopedagògic per a les escoles es mantingui. Assegura que el pressupost per a l'any que ve només preveu la dotació econòmica fins al mes de juny i, per això, considera que "s'han de destinar doblers per mantenir aquest servei durant tots els mesos del curs escolar de l'any 2015".

En aquest sentit, el PSIB-PSOE d'Alcúdia considera que, segons la legislació vigent, l'Ajuntament pot continuar donant aquest servei sense incórrer en cap il·legalitat normativa, amb la qual cosa la decisió d'eliminar-lo per al pròxim curs escolar seria totalment política.

Finalment, el PSIB-PSOE demana a l'equip de govern municipal que inclogui dins el pressupost una partida per canviar la gespa del camp de futbol. Els socialistes consideren que és una inversió necessària perquè ja s'ha superat en 5 anys el termini màxim d'ús de la gespa actual, a més del desgast provocat per l'elevada activitat que s'hi dóna.

"El regidor d'Esports va assegurar que hi hauria una partida destinada a aquest fi per a enguany però no han complit", ha denunciat Pere Malondra, qui ha recordat que el 2014 el PSIB-PSOE ja va fer aquesta petició, la qual hauria suposat un important estalvi per a l'Ajuntament, ja que es disposava d'una subvenció de la Reial Federació Espanyola de Futbol que no es va aprofitar.