ALGAIDA

S’inicia el Pla de millora dels camins invertint-hi 75.000 €

L’Ajuntament d’Algaida té la intenció de millorar bona part dels camins que utilitzen els veïns del poble que viuen a foravila o que s’hi desplacen habitualment

L’Ajuntament d’Algaida té la intenció de millorar bona part dels camins que utilitzen els veïns del poble que viuen a foravila o que s’hi desplacen habitualment. Per això, el Consistori ha destinat una partida de 75.000 euros al Pla de millora i manteniment dels camins rurals d’Algaida que són de titulartitat municipal. Tot plegat suposa que, respecte de l’any passat, l’Ajuntament ha duplicat la inversió en millora de camins.

Tot plegat permetrà millorar uns vint camins algaidins, entre els quals hi figuren els de Can Moll, Son Vermell, Son Pujolí, l’Arbossar, Son Pujol, el Camp Gran, del Pou d’en Trias, de les Pedreres, del Serralt del Sol, de Punxuat Son Barraquer, Son Garbí i la Coma.

A més, a la zona més propera al nucli de Pina es millora un tram del camí Vell, el d’Establidors, dels Establits, del Camp dels Pins, del Dipòsit i Sant Rita. Les obres ja s’estan desenvolupant en moltes de les vies rurals, però en altres encara no han començat i s’espera que els treballs puguin allargar-se alguns mesos. El batle d’Algaida, Francesc Miralles, explica que “aquestes tasques de millora s’estan duent a terme segons les necessitats de cada camí i es fan per tal de donar resposta a les diferents demandes rebudes per part dels veïns de les diferents zones”.

“Any rere any es van realitzant millores i inversions, però enguany hem duplicat els recursos econòmics s’hi destinaven”, apunta Miralles. Així mateix, el batle afegeix que aquestes actuacions “complementen la tasca de neteja de les voreres dels camins que es fan amb la desbrossadora”.

Tot i la inversió en camins rurals, des de l’Ajuntament recorden que “una de les reivindicacions més repetides són la millora de la carretera fins a Llucmajor i la construcció de la variant est del poble”.