Noguera interpreta com "una victòria ciutadana" la retirada del títol de duquessa de Palma

El possible futur batle de Palma veu la decisió del rei "intel·ligent i de sentit comú", i celebra que es començarà a "dissociar Palma de la corrupció"

El cap de llista de MÉS a l'Ajuntament de Palma, Antoni Noguera, s'ha mostrat avui "satisfet" amb la decisió del rei Felip VI de retirar el ducat de Palma a la infanta Cristina, decisió que ha qualificat d'"intel·ligent i de sentit comú" i com "una victòria ciutadana".

Noguera, en declaracions a la premsa una dia abans de la formació del nou govern de Palma, on es preveu que serà triat com a batle de la ciutat, ha recordat que la retirada del ducat ha estat una proposta que el seu grup ha reivindicat des de fa tres anys. "És una qüestió bàsica: no relacionar Palma amb la corrupció. Amb aquesta retirada del ducat això es produeix, estam molt contents i crec que és una gran victòria ciutadana, és una decisió de justícia, de sentit comú, i molt vinculada a la votació de les últimes eleccions", ha destacat Noguera.

En aquest sentit, ha assenyalat que en els darrers anys Palma ha aparegut en les informacions a escala estatal de manera  contínua per temes de corrupció, per la qual cosa, a parer seu, amb aquesta decisió del rei Felip s'inicia "un camí" per començar a dissociar la capital balear amb casos de corrupció.