ARA DIUEN QUE...

Alberto Jarabo i Inma de Benito, "encantats" de conèixer-se via Twitter

Bauzá facilita un número només per a WhatsApp; ja no hi haurà més compareixences per Son Espases, Barceló mostra 'Sicília sense morts' i Orta diu que "tenim el tren més modern d'Europa"

—El nou secretari general de Podem Illes Balears, Alberto Jarabo, i la vicepresidenta executiva de la Federació Hotelera de Mallorca, Inma de Benito, ja es coneixen, però just via Twitter. Després de les declaracions de Jarabo sobre la necessitat que els interessos dels hotelers no supeditin els generals i la resposta de De Benito, sorpresa per "l'agressivitat" d'aquest, tots dos s'han mostrat satisfets, fins i tot "encantats", de començar-se a seguir a través de la xarxa social per poder obrir una línia de comunicació sense "exagerats titulars" i "lluny del renou". 

 

 

—El PP ha llançat una campanya a través de les xarxes socials per intentar convèncer ciutadans que havien votat el PP i que ara no tenen intenció de fer-ho. Ho fa a través d'un vídeo en el qual apareix el president del Govern i del PP balear, José Ramón Bauzá, qui demana a aquests ciutadans que li donin "l'oportunitat de parlar-ho" amb ells. Abans d'acabar el vídeo, el PP facilita un seguit de direccions, entre aquestes una de telèfon per contactar-hi via WhatsApp (610176291). El PP balear ja ha hagut d'avisar, també a través de les xarxes socials, que aquest telèfon no és perquè els ciutadans facin cridades sinó per enviar-hi missatges.

 

—El Parlament ha donat per concloses les compareixences en la comissió d'investigació de Son Espases. Tot i que divendres passat no acudiren al Parlament per problemes en la comunicació dos dels citats que estaven vinculats a la consultoria Global PM i malgrat que MÉS pretenia que un d'aquests acabàs acudint a la Cambra, finalment ja no hi haurà més compareixences. Una vegada conclosa aquesta etapa, els grups tenen fins al 5 de març per presentar les seves propostes de conclusions i la comissió les estudiarà el proper 9 de març per sotmetre-les a debat i votació en un ple posterior. El PP, que té majoria absoluta, aprovarà les seves pròpies conclusions si no hi ha acord amb la resta, una opció poc probable.

 

—En un ple del Parlament on s'han vist moltes camisetes reivindicatives, sobretot entre els convidats a la sessió propers al GOB, ha sorprès que el diputat David Abril no en lluís cap com és habitual. Aquest pic qui la duia era un altre diputat de MÉS, Nel Martí, que en portava una amb el lema "SOS Menorca", la plataforma ciutadana que s'oposa a l'ampliació de la carretera general. El portaveu del grup, Biel Barceló, no ha mostrat una camiseta sinó la novel·la de Guillem Frontera 'Sicília sense morts' quan ha fet una pregunta al president José Ramón Bauzá sobre els casos de corrupció del PP.

 

—El gerent de Serveis Ferroviaris de Mallorca, José Ramón Orta, ha tingut la gosadia d'afirmar a Inca que "tenim probablement el tren més modern d'Europa". Les declaracions davant micro i faristol s'han fet durant l'acte de commemoració del 140è aniversari de l'arribada del ferrocarril a la capital del Raiguer. Un minut després, ha arribat un tren. Els viatgers n'han sortit. L'estació s'ha embossat perquè només funcionaven dos torns i les treballadores havien d'ajudar els usuaris que no s'aclarien amb el nou sistema d'accés.

Més continguts de

El + vist

El + comentat