ARA DIUEN QUE

Sense comunicats oficials dels incendis

El conseller d'Educació, Martí March, convoca per dilluns els comitès de vaga, entre les crítiques de l'Assemblea

L'estiu ha coincidit amb la incorporació de molts nous caps de premsa a les conselleries del Govern, que encara s'estan assentant. Tant és així que la sequera és prou evident a l'apartat de notes de premsa de la pàgina web de l'Executiu. Crida especialment l'atenció que el Govern no ha fet cap comunicat encara de cap dels múltiples incendis que s'han succeït els darrers dies a les Pitiüses. Només s'ha difós informació mitjançant el compte de Twitter de l'Ibanat i les repiulades de l'112.

 
La reunió prevista per a aquest dilluns entre els comitès de vaga de l'STEI, FE-CCOO i Assemblea de Docents amb el conseller d'Educació, Martí March, no es preveu que sigui plàcida. Els Docents continuen en peu de guerra, tot i el canvi de Govern. Tanmateix, la reunió 'bilateral' entre Assemblea i conseller no serà fins més entrada la setmana, ja que els representants dels Docents així ho han demanat per problemes d'agenda.

 
La saturació de Cala Varques torna a ser un problema aquest estiu. Els cotxes aparcats arriben els dies d'entre setmana fins a la possessió de Son Fortesa. Per cert, que el PP de Manacor fa comptes demanar al ple d'aquest dilluns vespre a l'equip de govern pel xibiu il·legal que ven begudes als banyistes.

 
La nova directora general de Turisme, Pilar Carbonell, ha tornat a ser criticada per les xarxes socials per no utilitzar mai la llengua pròpia quan escriu des del seu perfil de Twitter. De moment, encara no ha fet ni una sola piulada en català.

El + vist

El + comentat