ARA DIUEN QUE...

Can Alcover, blanc dels incívics que reivindiquen el TIL

La seu de l'Obra Cultural ha tornat a aparèixer plena de pintades aquest cap de setmana

-- Can Alcover és adesiara blanc de pintades anticatalanistes. La seu de l'Obra Cultural Balear ha tornat a patir aquest cap de setmana un altre atac a la façana de l'edifici. Aquesta vegada les proclames dels incívics són a favor del difunt TIL i en contra de TV3.

 

-- Lluís Enric Apesteguia, conseller al Consell de Mallorca per MÉS, es trobava a París aquest divendres, dia dels fatídics atemptats. El conseller insular ha informat pels seus perfils de xarxes socials que es troba bé.

 

-- A principi de setmana, Alberto Jarabo va demanar a les patronals que es desmarquin d'Inma de Benito de la crítica ferotge contra la taxa turística. No ho han fet perquè no es volen enfrontar a l'hegemònica patronal hotelera, però en privat i sobretot els empresaris de l'oferta complementària si més no asseguren que aquest no és el problema del turisme i no entenen com els darrers anys la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca ha tingut aquest caràcter marcadament partidista a favor de tot el que diu el PP i en contra de la resta.

El + vist

El + comentat