ARA DIUEN QUE...

Huertas admet l'errada de la convidada oficial a "tota la gent de Podem"

Educació desactiva l'aplicació per als interins fins que la llista d'adjudicacions no sigui definitiva

—La presidenta del Parlament, Xelo Huertas, ha admès l'errada que suposà l'enviament d'una invitació, amb capçalera oficial del Parlament i signant la carta amb el seu càrrec, dirigida de manera exclusiva als militants de Podem perquè visitassin la cambra autonòmica i posant a la seva disposició els serveis parlamentaris. Huertas ha dit que considera evident que la convidada és extensiva a qualsevol ciutadà, amb la seva intenció de donar difusió a la tasca de la institució. No obstant això, ha insistit que l'enviament de la invitació a "tota la gent de Podem" volia ser personal, i que per una confusió aquesta va dur la capçalera oficial.

—La Conselleria d'Educació ha fet pública aquest dimecres la llista d'adjudicacions provisional per als docents interins de cara al curs que ve. L'STEI ha explicat al seu Facebook que l'aplicació que feia servir la Conselleria per als interins s'ha desactivat perquè es veu que no estava completa. Serà quan l'adjudicació sigui definitiva quan es tornarà a reactivar.

—El projecte de llei de fosses que prepara el grup parlamentari de MÉS interessa i molt a l'esquerra de Porreres, un dels llocs de Mallorca on més víctimes deixà la Guerra Civil. La diputada Margalida Capellà ha rebut aquest dimecres els representants de MÉS per Porreres Joan Barceló, Rosa Barceló i Rosa Joan per explicar-los el projecte.

—Els Padrines i padrins flautes de Mallorca estan "indignats" amb la ministra d'Ocupació i Seguretat Social, Fátima Báñez, perquè el seu correu electrònic els retorna el missatge que li envien demanant-li que la web del Ministeri publiqui desglossades les pensions contributives en vigor en l'àmbit autonòmic.

El + vist

El + comentat