ARA DIUEN QUE...

Laura Camargo, a Cadis amb el batle Kichi

El PP demana informació al Govern sobre el nomenament del fill de Vicenç Thomàs com a assessor

—Els representants polítics comparteixen a les xarxes socials instants de les seves vacances. Ha estat el cas de la diputada de Podem, Laura Camargo, qui en el seu compte de Twitter ha mostrat una imatge seva a Cadis, acompanyada, entre d'altres, del nou batle d'aquesta ciutat, José María González 'Kichi', també de Podem, i de la secretària general de la formació a Andalusia, Teresa Rodríguez.

 

—El grup parlamentari del PP ja ha demanat informació a l'Executiu sobre la contractació de Pau Thomàs Pérez com a assessor tècnic de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria. Es tracta del fill del vicepresident socialista del Parlament i exconseller de Salut, Vicenç Thomàs. Els populars volen conèixer el currículum sobre el qual se sosté el seu nomenament, encara més després de la polèmica per la contractació del jove socialista Jordan Thomas per la Conselleria de Salut, el qual ja ha presentat la dimissió.

—Una altra pregunta que han fet els populars, en aquest cas firmada per la seva portaveu Marga Prohens: sol·liciten al Govern que els faci arribar una còpia signada de l'acord de governabilitat firmat entre el PSIB, MÉS i Podem. Una sol·licitud sorprenent, atès que no és l'Executiu qui ha de respondre sobre aquest acord, sinó els grups polítics i partits que el signaren i li donen suport.

—Tot i no tractar-se d'un grup estrictament a l'oposició, el de Podem ja ha registrat al Parlament gairebé més preguntes al Govern que el PP. Els d'Alberto Jarabo sol·liciten resposta escrita a l'Executiu per multitud de qüestions que afecten distints departaments del Govern, també sobre els currículums d'assessors nomenats.

—El registre d'aquestes sol·licituds es va fer la setmana passada i l'activitat parlamentària és inexistent durant aquesta setmana. Aquest dilluns en el Parlament no hi havia ningú. La majoria de representants polítics han agafat aquesta setmana de vacances i l'agenda d'aquests dies n'és una mostra.