ARA DIUEN QUE...

Matas torna a Madrid amb una raqueta de tennis a l'equipatge

Militants de Podem "assalten" la seu del Parlament acompanyats d'Alberto Jarabo i convoquen un funeral per a les gallines de la rotonda de Manacor

—L'expresident del Govern Jaume Matas ha tornat aquest dijous a Madrid després d'haver-se negat a Palma a declarar davant el jutge José Castro pel cas Son Espases. A l'aeroport de Son Sant Joan s'ha pogut veure Matas duent una raqueta de tennis al seu equipatge. L'expresident sembla recuperat dels problemes de salut que mostrà a la seva compareixença per televisió a la comissió parlamentària de fa uns mesos. 

—Militants de Podem han "assaltat" la seu del Parlament, en paraules del líder de la formació, Alberto Jarabo. Es tractava d'una visita guiada a les instal·lacions de la Cambra autonòmica que feren alguns dels membres de base del partit dels cercles. "Les bases de Podem Illes Balears assalten les institucions i les butaques del Govern. Benvinguts, som un mateix equip!", ha escrit Jarabo al seu perfil de Facebook, amb una imatge acompanyant els militants. La visita es produeix després d'una polèmica invitació feta per la presidenta del Parlament, Xelo Huertas, també de Podem, dirigida només als militants de la formació i amb capçalera oficial de la institució.

 

—La retirada de les gallines de la rotonda de la plaça Madrid de Manacor ha sorprès molts veïns de la capital del Llevant. Tant és així, que fins i tot s'ha convocat un funeral popular aquest divendres horabaixa davant l'Ajuntament. Eren molts els que presumien que Manacor era l'únic poble amb gallines dins una rotonda, emperò es veu que els veïns de la zona han fet un alè... Ja no els desperten els galls de matinada.

—La Comandància de Balears ha insistit fins al darrer moment, sense èxit, perquè l'Ajuntament d'Inca acceptàs la celebració d'un acte per commemorar el tricentenari de la creació de la Capitania General. L'exèrcit espanyol ja s'havia trobat amb el mateix rebuig per part del consistori de Manacor perquè la commemoració suposa també la celebració de la fi de la Guerra de Successió i la imposició dels Decrets de Nova Planta.