ARA DIUEN QUE

Miquel Àngel March s'apunta als dietaris digitals

Alguns habituals de les festes de Sant Joan, nous càrrecs municipals, no han pogut anar a la festa

La nova política ha duit també noves maneres de comunicació entre els batles i els ciutadans. No només la batlessa de Barcelona, Ada Colau, relata el seu dia a dia mitjançant el seu Facebook. El batle de Pollença, Miquel Àngel March, també ha començat un dietari digital on explica les seves experiències al capdavant del Consistori, que encara ha de compatibilitzar amb el final de curs al col·legi Pius XII de Palma.

 

Alguns mallorquins habituals a Ciutadella per Sant Joan han hagut de quedar a Mallorca enguany. Les noves obligacions al capdavant de consistoris han fet que les obligacions hagin hagut de prevaler davant la festa.

 

La retallada dels sous públics genera comentaris creuats a les xarxes. N'hi ha que, com l'exdiputat de MÉS Miquel Àngel Mas, opinen que “el que hem de demanar són polítics (gestors d'allò públic) honrats i eficients. Els barats poden resultar molt cars”, mentre que d'altres insisteixen en la necessitat de reduir-los. D'una banda, perquè es considera que calen mesures "estètiques" que demostrin que les institucions canvien, i d'altra, segons els tuitaires, perquè si s'està en política "no ha de ser pel salari, sinó per la voluntat de servei".