ARA DIUEN QUE...

El Pi de Manacor té hora amb el notari

La moció de censura contra l'equip de govern d'esquerres podria anunciar-se aquest dijous dematí

-- L'equip de govern progressista de Manacor dóna per fet que el PP, El Pi i AIPC registraran aquest dijous dematí la moció de censura a l'Ajuntament. De fet, El Pi té hora amb el notari demà dematí, la qual cosa fa pensar que l'acord amb la resta de partits ja és cuit. El cap de premsa de l'Ajuntament, Marcel Pich, que també és músic, ha apuntat que demà (dijous) El Pi donarà la batlia al candidat del PP, Pedro Rosselló.

 

-- Les xarxes socials han anat plenes de comentaris respecte d'aquest tema i el batle de Manacor, Miquel Oliver (MÉS), ha rebut nombroses mostres de suport. Alguns recordaven que el que tot indica que serà el nou batle, Pedro Rosselló (PP), va ser durament castigat en les eleccions passades. De fet, la derrota popular va ser de les més aclaparadores de Mallorca i els conservadors no només hi perderen la majoria absoluta, sinó que deixaren sis regidors i 3.255 vots pel camí.

 

-- El mateix primer tinent de batle de Manacor i regidor d'Urbanisme, Joan Llodrà, ha denunciat que AIPC, partit que fa feina de valent per fer-los fora de l'equip de govern, guardi un plafó electoral al magatzem municipal de la plaça del Sol i de la Lluna de Portocristo. "O n comença l'Ajuntament i acaba el partit?", ha dit.

 

-- L'exregidor d'AIPC Bernat Amer s'ha abstingut avui en la votació de les funcions del nou gerent de l'empresa pública de Manacor, SAM, que gestiona el servei d'aigua. Sovint s'ha especulat amb el fet que l'agrupació tenia interès a 'col·locar' Amer en aquest lloc de feina. Malgrat això, s'ha de tenir en compte que el porteny va estar a favor que la plaça fos ocupada per un enginyer a través de concurs públic quan el tema es va dur a votació en la primera reunió del nou consell d'administració.

 

-- Twitter i Facebook també han bullit aquest dimecres recordant que era el dia al qual arribava el protagonista de 'Retorn al futur', Martin McFly, en el seu viatge a través del temps. Els polítics també s'han afegit a l'efemèride, entre ells l'exportaveu del Govern Bauzá, Núria Riera, qui donava la benvinguda a l'heroi de la saga, interpretat per Michael J. Fox.

 

-- La presidenta del Govern feia coa aquest matí al padró de l'Ajuntament de Palma. Armengol feia gestions relacionades amb els nins sahrauís que té en acollida.

 

-- La presidenta del Parlament, Xelo Huertas, viatja aquest cap de setmana a la capital de la moda, Milà. Es tracta d'un viatge institucional.

El + vist

El + comentat