ARA DIUEN QUE...

Un article de l'ARA Balears, prova de l'incompliment d'una sentència

La pàgina web del Consell de Mallorca encara no s'ha actualitzat

En l'escrit d'al·legacions que ha presentat la comunitat de propietaris de Cala Llamp, el seu advocat fa referència a la notícia que va publicar l'ARA Balears dia 5 de juliol i que es feia ressò de la inexecució de la sentència judicial, que obligava a esbucar els edificis. En l'escrit, el misser demana al jutge "que no es tingui en compte en aquest procediment l'article periodístic aportat pel GOB". De fet, l'entitat ecologista el presentà com a prova que la promotora no havia complert amb el termini per fer efectiva la demolició de manera voluntària.

 
La cosa no acaba aquí. Amb el mateix to acusador que impregna tot el document, l'advocat també titlla de "lamentable" la notícia i acusa l'ARA Balears de compartir amb el GOB "la seva mateixa fòbia demolitòria". I acusa l'organització de "cinisme impropi d'una societat civilitzada" pel fet d'aportar l'esmentada notícia.

 
Més de dues setmanes després de constituir-se, el Consell de Mallorca encara no ha actualitzat la seva pàgina web. En l'apartat de l'organigrama dels diferents departaments de la institució insular no hi apareixen els nous càrrecs ni els nomenaments recents.


Els tres síndics de comptes, que s'han elegit en el ple del Parlament d'aquest dimarts, són Bernat Salvà, a proposta del PP; Joan Rosselló Salvà, a proposta del PSIB-PSOE, i Fernando Toll, a proposta de Podem. Es dóna el cas que no tots els candidats reberen el mateix nombre de suports i mentre que Salvà fou votat per tots els diputats –59, ja que faltava Laura Camargo–, Rosselló rebé dos suports menys, i Toll, en tingué 53. Com que la votació és secreta, no se sap qui ha discriminat intencionadament el sentit del vot.