ARA DIUEN QUE...

El batle de Bunyola, d'assemblea en assemblea

L'Ajuntament ha convocat una trobada per informar dels 100 primers dies de mandat per a aquest dissabte, el mateix dia que Esquerra Republicana tria president

-- L'equip de govern progressista de Bunyola, encapçalat per Andreu Bujosa (Esquerra Oberta de Bunyola), ha convocat una assemblea informativa per a aquest dissabte entre les 17 h i les 19 h al teatre del poble per informar de l'acció de govern que s'ha duit a terme els primers 100 dies de mandat. Per cert que per al mateix dia, 3 d'octubre, hi ha convocada l'assemblea d'Esquerra Republicana a Mallorca que ha de triar el president que substituirà Joan Lladó. Es dóna el cas que el batle de Bunyola hi ha presentat candidatura.

 
-- El que també ha convocat una assemblea per informar de la feina feta durant els primers 100 dies de govern municipal és el cercle de Volem/Podem de Manacor. La cita serà dia 8 d'octubre a les 20.30 h al Molí d'en Polit. A més del regidor de Mobilitat, Carles Grimalt, també hi participaran els consellers de Podem al Consell de Mallorca "que resideixen a Manacor", Lucas Gálvez i Iván Sevillano, ha informat la formació. S'hi debatrà també sobre l'ecotaxa i "la corrupció a les entitats polítiques".

 

-- Tal com va avançar l' ARA Balears aquest passat dissabte, la Fiscalia demana l'arxivament del cas Trens contra els polítics de MÉS Antoni Verger i Gabriel Vicens, fet que es considera en l'àmbit judicial l'imminent final del cas. Ara, Verger, que hagué de renunciar a l'alcaldia per estar citat com a imputat, es planteja si emprendre accions legals contra el denunciant, José Ramón Orta. "Demandaré Orta per denúncia falsa si la meva advocada em diu que té possibilitats de prosperar. És una qüestió d'interès general. Comportaments com el seu, denunciar sent conscient que la denúncia no tenia cap fonament, no poden quedar impunes. S'haurien de desterrar de la vida pública per sempre. Només ha fet perdre el temps a la justícia", ha escrit avui a les xarxes socials. "Perdonar Orta? No el veig gaire penedit", ha sentenciat.

 
-- El ple de Santa Margalida aprovà aquest dilluns amb els vots del PP i Convergència-El Pi revocar la declaració del municipi com a Amic dels Bous. "Per desgràcia tornam a ser un municipi partidari de la llei actual que permet el maltractament dels bous", s'ha queixat l'exbatle de Suma pel canvi i actual diputat de MÉS, Antoni Reus. De fet, Suma i CPU votaren contra la proposta.

El + vist

El + comentat