ARA DIUEN QUE...

La moció de censura de Manacor omple la xarxa de 'memes'

MÉS-Esquerra de Manacor es reuneix per analitzar la situació

Els whatsapps dels entorns progressistes han fet fum aquest dijous matí i han fet circular diferents 'memes' per denunciar la moció de censura presentada pel PP, El Pi i AIPC.

 

De moment, l'equip de govern progressista encara no ha fet declaracions oficials, a l'espera de la roda de premsa convocada per a divendres a les 17 h, tot i que alguns dels seus membres destacats sí que han fet algunes publicacions en els seus comptes de xarxes socials. És el cas de Joan Llodrà, regidor d'Urbanisme i primer tinent de batle, que va enumerant els que, per a ell, podrien ser els motius de la moció de censura.

 

La Comissió de Medi Ambient de la CAIB duia avui a l'ordre del dia la proposta d'un xiringuito a Cala Varques que, òbviament, no havia fet l'equip de govern. Motius per a la moció de censura (2).

Posted by Joan Llodrà on  dijous, 22 / octubre / 2015

" data-width="500">

 
Per cert que el grup MÉS-Esquerra de Manacor ha convocat una reunió aquest dijous vespre per analitzar la situació que es presenta a partir d'ara arran de la moció de censura que els traurà de l'equip de govern només quatre mesos després d'haver-hi accedit.

 
A la mateixa hora que els diputats i senadors del PP feien balanç de la legislatura que ara acabarà, s'ha pogut veure l'exconseller Gabriel Company en una cèntrica cafeteria de Palma acompanyat per l'esposa de l'exbatle Mateu Isern. Poc abans Álvaro Gijón havia confirmat la seva intenció de presentar-se com a candidat del PP balear al Congrés i de ser el número u de la llista, moment en què ha aprofitat per celebrar així mateix que Isern hagi decidit presentar-s'hi també.