ARA DIUEN QUE...

El Ministeri de l'Interior diu que a Cabrera s'ha de triar un senador

En un vídeo divulgatiu sobre les eleccions al Senat, s'equipara Cabrera amb Menorca, Eivissa i Formentera

-- El  vídeo que ha fet el Ministeri de l'Interior per informar els ciutadans sobre com han de votar al Senat inclou Cabrera com una de les illes on només s'ha de votar un senador (Menorca, Eivissa i Formentera). Cabrera pertany al municipi de Palma i, per tant, a la circumscripció de Mallorca, on se'n trien dos.

 

-- La presentació de l'Anuari de l'Educació coincidirà, enguany, amb la convocatòria d'una jornada de vaga a l'ensenyament. Per cert que l'actual conseller havia estat el director de la publicació. El dirigeixen en l'edició de 2015 Carme Orte i Lluís Ballester.

 
-- FAPA Mallorca s'ha queixat que la convocatòria de beques de menjador no s'ha publicat encara. La situació, apunten, és la mateixa que es va viure fa just un any quan Núria Riera (PP) era la consellera d'Educació. “No és el que ens digueren”, han apuntat des de l'organització. En el seu compte de twitter, les famílies han publicat que “té nassos poder arreglar part econòmica amb una dotació superior a anteriors, i no ser capaços d'arreglar part del procediment de la convocatòria”.

 

-- La CUP de Palma s'ha sumat a ARCA a fer campanya a favor del 'no' a la consulta que ha organitzat Cort sobre la instal·lació de terrasses al passeig del Born. Fins ara la campanya pel 'sí' ha estat molt més activa i mobilitzada, per la qual cosa s'espera que finalment l'opció de mantenir les terrasses guanyi de manera aclaparadora.

El + vist

El + comentat