ARA DIUEN QUE...

Els treballadors de la neteja i de seguretat del Consell de Mallorca es manifesten aquest dilluns

Denuncien la precarietat laboral a què els sotmeten les empreses adjudicatàries a causa de “presentar-se als concursos amb preus temeraris”

-- Miquel Ensenyat tindrà aquest dilluns la primera mobilització davant el Consell de Mallorca. El sindicat CCOO ha convocat una concentració davant la seu de Palau Reial dels treballadors de les empreses adjudicatàries de la neteja i la seguretat d'alguns dels serveis de la institució insular. Els treballadors denuncien que l'empresa Klüh Linaer els paga els salaris amb retard. Pel que fa a Salzillo Seguridad, asseguren que no paga les hores extra i renova els contractes laborals cada mes, conseqüència de “presentar-se als concursos [públics] amb preus temeraris”.

 
-- Les peticions de signatures de plataformes com Change.org ja recullen causes tan diverses com la que circula per les xarxes socials dels entorns de la capital del Llevant i que demana que Miquel Oliver continuï essent el batle de Manacor. La petició s'adreça al PP, El Pi i AIPC. Tanmateix, la legislació és molt clara i si la moció de censura aconsegueix els suports necessaris, el candidat del PP, Pedro Rosselló, serà batle la setmana que ve.

 
-- La Fira del pebre bord de Felanitx ha reunit representants polítics de formacions d'esquerra, centre i dreta aquest diumenge migdia. De ben segur que el president d'El Pi, Jaume Font, i el vicepresident del Govern i secretari general de MÉS, Biel Barceló, han comentat el cas de Manacor...

 
-- La vedet i parella del promotor immobiliari Mathias Khün, Norma Duval, ha declarat aquest diumenge en un programa del cor de TVE que no vol “perdre el temps per desmentir calúmnies i mentides” amb relació a la  causa oberta contra Khün per delictes contra el medi ambient i contra l'ordenació del territori per haver arrasat recursos naturals de la protegida illa de Tagomago, on va fer obres de condicionament sense llicència (com asfaltar camins, crear passarel·les, aixecar murs de ciment, construir rampes, pavimentar zones adjacents al xalet, enrajolar certs espais...) i serveis per a l'habitatge que té llogat a l'illot.