Armengol acusa Bauzá de ser un "ambiciós i autoritari delegat del govern d'Espanya"

La portaveu del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha acusat avui al Parlament el president del Govern balear, José Ramón Bauzá, de ser un "ambiciós i autoritari delegat del govern d'Espanya".

En ocasió d'una pregunta parlamentària, Armengol li ha retret que "no sàpiga ni quina comunitat autònoma defensa" i que no sigui "capaç de tirar endavant un projecte polític" de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Armengol ha fet aquestes declaracions en ocasió d'una pregunta que ha formulat a Bauzá sobre si pensa que s'ha d'impulsar una reforma de l'Estatut d'Autonomia de les Illes Balears.

"Vostè és incapaç de fer de bon president", ha sentenciat la líder de l'oposició, que també ha demanat al president que faci de "corretja política de transmissió" perquè el govern central conegui les reivindicacions dels ciutadans de les Balears en temes com les prospeccions petrolíferes o la reforma de la llei de l'avortament.

Sobre les prospeccions, Armengol li ha exigit que "passi de les paraules als fets" i que defensi els interessos dels ciutadans de les Balears amb un "no rotund".

Respecte de la reforma de l'avortament del "senyor Mariano Rajoy", la líder socialista ha assenyalat que suposa "tornar 40 anys enrere" i que les dones tenen dret a decidir sobre el seu cos. En aquest sentit, Armengol ha demanat al president que defensi els drets de les dones de les Illes Balears

El + vist

El + comentat