Ha mort el nostre company Bartomeu Picornell

Mestre, periodista i amic, ens ha deixat als 52 anys

Bartomeu Picornell Yanes, company de l'ARA Balears, ha mort la matinada d'aquest dilluns als 52 anys. Mestre, periodista i amic, en els darrers mesos patia una malaltia que no li va impedir continuar treballant en el diari amb la mateixa il·lusió i esforç de sempre. Dissabte passat publicà el seu darrer article.

Després d'haver-se dedicat a la docència, Tomeu començà la tasca periodística en el 'Diari de Balears', on dirigí la secció de Cultura per després encarregar-se de la crònica política i l'opinió, amb les quals mostrà la seva gran capacitat d'anàlisi com a articulista i entrevistador. La legislatura passada ocupà el càrrec de director general de Planificació a l'Ajuntament de Palma, amb Aina Calvo.

Al projecte de l'ARA Balears s'hi incorporà des del primer moment com a articulista i posteriorment s'havia encarregat de la coordinació de l'edició digital, i actualment, fins a la seva mort, també treballava en la preparació de la informació del diari per a les properes eleccions. Deixa viuda Catalina Sbert, un buit impossible d'omplir entre els seus companys, i orfes els seus amics.

La vetla tindrà lloc aquest dimarts al capvespre al tanatori de Son Valentí de Palma, amb un acte de comiat entre les 17:30 i les 20:30 hores.

El + vist

El + comentat