Reconeixement
Esports 15/07/2013

El Govern ret homenatge a Rudy Fernández i Alba Torrens

José Ramón Bauzá ha rebut els dos jugadors al Consolat de la Mar

ara balears / efe
2 min
Rudy i Torrens parlen amb Bauzá.

PalmaEl Govern de les Illes Balears ha retut avui dematí un homenatge als jugadors de bàsquet mallorquins Rudy Fernández i Alba Torrens, als qui el president autonòmic, José Ramón Bauzá, ha posat com a exemple i referent de la societat.

L'acte, amb familiars d'ambdós esportistes com a testimonis, ha tingut lloc a la capella del Consolat de la Mar, on el president els ha entregat una bandera de les Balears i els ha agraït que siguin uns "grans ambaixadors" de la comunitat illenca tant a l'Estat com en l'àmbit internacional.

En una breu al·locució, Bauzá ha subrallat la trajectòria d'ambdós esportistes i ha dit que en la memòria de la societat balear hi ha presents les seves fites més recents, com la victòria de Rudy en la Lliga Endesa amb el Reial Madrid i el subcampionat de l'Europa League i, en el cas d'Alba, el triomf de l'Eurobàsquet amb la selecció espanyola.

Bauzá també ha afegit: "És un gran motiu de satisfacció veure l'admiració que despertau entre infants i joves. Per ells, sou un exemple que s'ha de seguir".

"L'esport com a transmissor de valors i hàbits de vida saludable està fora de tot dubte i la feina que es fa en el bàsquet és un bon exemple", ha destacat Bauzá, i alhora ha asseverat que l'esforç individual repercuteix en tot l'equip, cosa que obliga en moltes ocasions a deixar de banda els individualismes.

Per la seva banda, Rudy i Alba han agraït aquest reconeixement públic, han expressat la seva satisfacció per representar Mallorca i les Illes i han destacat el gran nivell que hi ha a les Illes en disciplines com el tennis, el motociclisme o el bàsquet.

A l'acte també hi han assistit el conseller de Turisme i Esports, Carlos Delgado; el director general d'Esports, Javier Morente, i el president de la Federació de Bàsquet, Jaume Estarellas.

stats