Bauzá "No puc assegurar que no hi hagi casos de corrupció al PP, com no ho pot fer cap altre partit"

L'estrella mediàtica del PP i portaveu de la campanya autonòmica a tot l'estat, Pablo Casado, anima a "creuer-se" la majoria absoluta de Bauzá a Balears en un acte dedicat a desvincular les sigles de la corrupció

"No puc assegurar que no hi hagi casos de corrupció al PP, com no ho pot fer cap altre partit. El que sí puc fer és assegurar que si n'hi ha algun es respondrà amb contundència". Aquestes han estat les paraules de José Ramón Bauzá en un acte que els populars han centrat en la transparència, la regeneració política i en desvincular les sigles de la corrupció i on el protagonisme l'ha tingut Pablo Casado, portaveu de la campanya autonòmica del PP estatal i conegut per la seva presència televisiva.

Sense citar-ne cap s'han fet nombroses referències als casos de corrupció que afecten al partit. "No tenim res de que avergonyir-nos. Els que ens avergonyeixen paguen per ficar la mà a la caixa i els hem expulsat del partit", ha dit Pablo Casado, que ha senyalat Balear com una de les comunitats en que "hi ha hagut gent que s'ha aprofitat de les sigles del partit", però ha dit que "dos o tres casos" no poden relacionar-se "amb una organització de més de 800.000 afiliats a tota Espanya".

Per altra banda, davant les desenes de càrrecs del partit que hi havia a l'acte, Casado ha assegurat que Bauzá "exemplifica tot" el que ha de ser un president autonòmic del PP: "amb una professió ben pagada", "triat per primàries" i "legitimat per les urnes". També ha destacat del president del Govern haver fet pública la seva declaració de la renta i el seu patrimoni: "De tu, José Ramón, ho sabem tot".

Bauzá, com Durán i Salom, ha insistit en la transparència i ha definit el PP com "el partit de la regeneració" i ha recordat mesures proposades com: la reducció de diputats o llevar la figura de l'aforament. "Els casos que ens avergonyeixen a tots són els que ens varen motivar a aprovar un codi ètic, quan la corrupció no estava encara entre les preocupacions dels ciutadans", ha dit Bauzá que ha recordat que es va comprometre a "no dur imputats a les llistes" i expulsar aquells imputats amb mesures cautelars.

"Després del 24 de maig Balears tendrà un govern del PP amb majoria absoluta"

"Que ningú vagi a la platja ni a cap comunió. Aquest 24 de maig ha d'anar a votar tothom. Si algú té una tia a la que fa estona que no crida aquesta setmana és el moment de fer-ho. Hem d'aconseguir fins al darrer vot". Casado, ha tancat la seva intervenció així, demanant als seus a Palma a fer un darrer esforç per mobilitzar el vot el proper diumenge. "Per molt que els hi pesi a alguns, després del 24 de maig Balears tendrà un govern del PP i amb majoria absoluta. Clar que sí! Ens ho hem de començar a creure", ha animat Casado als populars que han respost amb un aplaudiment. "I si no, mirau els britànics, amb majoria conservadora amb una diferència de 10 punts a les enquestes", ha seguit.

El + vist

El + comentat