ARA DIUEN QUE...

Bauzá amolla que no descarta pactar amb el PSOE després d'eleccions

Des que és president, només s'ha reunit dues vegades amb Armengol i just l'ha telefonat tres pics

- El president del Govern i futur candidat autonòmic del PP balear, José Ramón Bauzá, ha assegurat que no descarta pactar amb el PSOE per evitar que governi Podem. El president del PP afirma que dialogaria “amb qui estigui disposat a garantir estabilitat, i no en descart el PSOE”, però també diu que els socialistes “només volen que deixem de governar, i res més”. El popular responia així al periodista Manuel Aguilera, que li ho ha demanat a través del WhatsApp que ha activat Bauzá per contactar amb els ciutadans.

- Val a dir que Bauzá, mentre ha estat president del Govern, només ha parlat dues vegades en persona i tres per telèfon amb la secretària general del PSIB i candidata autonòmica, Francina Armengol, que representa la principal força de l'oposició. Amb aquest precedent costa de veure que després de les eleccions Bauzá s'assegui a dialogar amb Armengol qui, a més, ha deixat clar que no pactarà amb el PP.

- El candidat de MÉS a l'Ajuntament de Palma, Antoni Noguera, s'està sotmetent a una teràpia per superar la por de volar, que l'obliga a agafar aquest divendres un avió. Aquest dijous ha assistit al ple de Cort, a diferència del candidat socialista, José Hila, que hi ha arribat quan faltava poc perquè s'acabàs. En la seva absència, hi ha intervingut l'exbatlessa Aina Calvo, que ha tornat al ple després de dos mesos, un pic recuperada de la intervenció quirúrgica a la qual va ser sotmesa.

- Tot i les bones intencions del president de la nova i unificada patronal de restauració, Alfonso Robledo, de reprendre el diàleg amb els hotelers, ha cridat l'atenció aquest dijous que a la presentació d'aquesta organització que s'integra completament dins la CAEB hi hagués els presidents i directius de la majoria d'associacions empresarials, a excepció de la Federació Hotelera. Inma de Benito ha excusat amb un missatge la seva presència. És evident que el tot inclòs ha provocat una desavinença important pel mal provocat a la restauració, si bé el fet que la presidenta anterior, Pilar Carbonell, molt més bel·ligerant que Robledo, ja no sigui a la directiva potser obre un nou escenari.

El + vist

El + comentat