Publicitat
Publicitat

Sacresa-Ferratur reclama 1,2 milions a Cort per la llicència d'obres de Can Domenge

L'Ajuntament es personarà en el contenciós judicial presentat per la constructora del projecte que va ser avortat i acabà amb Munar a la presó

L'Ajuntament de Palma es personarà en dues causes judicials per defensar-se de reclamacions per la via contenciosa administrativa d'1,2 milions d'euros i de 239.000 euros, fetes per dues empreses diferents.

El contenciós de major quantia guarda relació amb la llicència de construcció al solar de Can Domenge de Palma, un projecte que es va veure immers en un procés judicial que va acabar amb la condemna de l'excúpula del Consell de Mallorca, amb l'expresidenta Maria Antònia Munar al capdavant, per prevaricació en la venda d'aquest terreny i la concessió del concurs. La unió d'empreses Sacresa-Ferratur va pagar 1,2 milions d'euros en llicències urbanístiques en el seu moment, quantitat que ara reclama. "Entenem que no té dret a demanar que se li retornin aquests diners", ha assegurat el portaveu municipal Julio Martínez. L'altra reclamació, la formula Inversions Llaüt SL, una promotora hotelera que impulsà el centre comercial de les Fontanelles, contra la desestimació de la devolució de 239.000 euros d'impost de construccions.

La junta de govern de l'Ajuntament ha aprovat aquest dimarts personar-se en les dues causes que tramita el Jutjat Contenciós Administratiu número 2 de Palma perquè rebutja les reclamacions que formulen ambdues entitats, segons ha explicat el portaveu municipal Julio Martínez en la roda de premsa posterior a la reunió de l'Executiu.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT