Circ

El circ balear mostrarà el seu potencial a l'edició d'enguany de MADferia

La companyia Circ Bover presentarà aquest dimecres 'Vincles' al Matadero

La companyia Circ Bover presentarà aquest dimecres el darrer espectacle, ' Vincles', dins la programació de la fira MADferia, que tindrà lloc aquests dies al Matadero de Madrid. Es tracta d'una de les fires d'arts escèniques més importants que es duen a terme a l'estat espanyol amb l'objectiu de promoure trobades, espais de reflexió i d'intercanvi professional, "amb una estructura sòlida que permeti promocionar la feina de les companyies d’arreu de l’Estat".

Coincidint amb el desè aniversari de la companyia, pionera en l'àmbit del circ contemporani a les Balears, Circ Bover presentarà en l'edició d'enguany un espectacle totalment innovador que neix a partir d'unes canyes de bambú i que mostra l'elegància i la tècnica de les arts escèniques. L'espectacle manté les característiques essencials de la companyia: la recerca de nous llenguatges, la qualitat artística i tècnica, la senzillesa i l'adaptabilitat, la música en directe, la proximitat amb el públic i la simpatia.

'Vincles' disposa d'un equip artístic amb una gran experiència en el circ contemporani tot i la seva joventut. La funció es va estrenar en el festival Circ Cric, a Sant Esteve de Palautordera, l’abril de 2015, i es va poder veure a Fira Tàrrega i Fira B! el passat mes de setembre, i a la Fira Mediterrània de Manresa l’octubre passat.

Per al 2016, la companyia viatjarà a diverses fires de reconegut prestigi, com ara FETEN, a Gijón, la Mostra d’Igualada, la Fira Trapezi de Reus i la Mostra Internacional de Mim a Sueca. Tots aquests desplaçaments es podran acollir a la línia de subvencions per a la promoció exterior de les arts escèniques que l’Institut d’Estudis Baleàrics està enllestint per a aquest 2016.