El Consell nomena els 10 nous directors insulars

PSOE, MÉS i Podem que formen el govern insular han destacat la seva "confiança absoluta en els perfils tècnics"

Avui han estat nomenats els deu directors insulars del nou equip de govern format per PSOE, MÉS i Podem en el Consell de Menorca, que ha subratllat sobre l'elecció la seva "confiança absoluta en els perfils tècnics".

"Encara quan la voluntat de l'equip de govern era i és potenciar el treball dels tècnics del Consell perquè assumissin les funcions dels directors insulars, avui existeixen restriccions legals pel que fa a la contractació de personal que impossibiliten aquest procés", ha afirmat la institució en un comunicat.

El govern tripartit ha anunciat que ha optat per nomenar una directora insular per a la Reserva de la Biosfera de Menorca, la llicenciada en Ciències Ambientals Irene Estaún, "mentre no es modifiquin els estatuts que permetin cobrir la gerència". Raquel Marquès, llicenciada en Periodisme i Comunicació Audiovisual, ha estat nomenada directora insular de Presidència i Comunicació; Miquel Company, tècnic en Gestió Administrativa i Riscos Laborals, director insular de Projecció Econòmica i Esports, i José Carbonell, llicenciat en Informació i Documentació, director insular de Joventut, Formació i Innovació.

Per a la direcció insular de Cultura i Patrimoni ha estat designat Antoni Ferrer, llicenciat en Història; i per a la direcció insular de Transports i Inspecció Tècnica de Vehicles, Miquel Preto, llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia. El nou director insular d'Ordenació del Territori és l'arquitecte Toni García, i la nova directora insular d'Ordenació Turística, Elena Costa, graduada en Turisme. Bàrbara Torrent, diplomada en Educació Social i especialista universitària en Medicació i Orientació Familiar, és la directora insular de Benestar Social i Familiar, i Miquel Truyol, llicenciat en Biologia, director insular de Medi Rural i Marí.

El + vist

El + comentat