MÉS veu "indecent" que Cort privatitzi biblioteques a sis mesos de les eleccions

Noguera considera que la justificació del regidor Fernando Gilet "és cínica i poc transparent"

MÉS per Palma considera una "indecència" la privatització de les biblioteques de Son Gotleu i Son Cànaves sis mesos abans de les eleccions. "Aquesta decisió és d'una mala praxi política infinita: va en contra dels serveis públics de la xarxa municipal de biblioteques als ciutadans i hipoteca per a la propera legislatura el model de gestió", ha afirmat el regidor ecosobiranista Antoni Noguera.

Adverteix que la justificació de la decisió per part del regidor de Cultura i Esports, Fernando Gilet, "és cínica i poc transparent: vol augmentar activitats i ampliar horaris només en les biblioteques privatitzades a costa dels drets i sous dels treballadors que es precaritzen amb aquestes externalitzacions. És l'estafa de la crisi".

Noguera afegeix que "si veritablement Gilet fos el regidor de Cultura, voldria millorar les polítiques públiques amb relació al foment de la lectura i promoure la funció d'antenes culturals i d'accés a la cultura que les biblioteques exerceixen als barris. Però el Partit Popular fa tot el contrari: retalla personal, fons de llibres, publicacions i personal. Una autèntica vergonya".

El regidor de MÉS i cap de llista a les properes eleccions afirma que "canviarem radicalment la política pública de la xarxa de biblioteques per tal que les biblioteques siguin símbols culturals a la ciutat. I per aquest motiu, també és imprescindible que l'Ajuntament de Palma faciliti la feina als treballadors públics, que no la compliqui. Borges s'imaginava el paradís com una espècie de gran biblioteca; facem de Palma aquest paradís".

El + vist

El + comentat