Una família marcada per la tragèdia

El mort en el crim del Secar de la Real, Esteban, és germà d'una al·lota que es recupera d'un accident de trànsit del mes de setembre passat. El jutge ha declarat presó provisional sense fiança per a l'acusat de l'homicidi

La tragèdia és cega i no s'atura a mirar a qui colpeja. Malgrat que reiteri el cop. El crim ocorregut divendres passat al Secar de la Real ho ha evidenciat amb una família que ha quedat marcada per la tragèdia.

El jove assassinat, Esteban, de 24 anys, és germà de Clàudia, una al·lota que el 12 de setembre passat va patir un greu accident de trànsit a la carretera militar en el qual va estar a punt de perdre-hi la vida. L'al·lota, que va patir un greu traumatisme cranioencefàlic, encara se'n recupera, ingressada a Sant Joan de Déu. No sap si podrà tornar a parlar amb normalitat. No sap si es reconeixerà en la seva fesomia.

Fills de pares separats, sense haver completat els estudis secundaris, ambdós germans han vist com la vida els colpejava amb duresa. Criats al poble de Sant Jordi, Esteban en va fugir després d'un temps de convivència amb la seva padrina que no va acabar bé. Barallat amb els pares, amb problemes amb l'autoritat i ficat en més d'un embolic, no tenia més xarxa familiar. No tenia més referents. Clàudia hi ha continuat fent vida fins l'accident.

Així, el poble es va trasbalsar quan es va conèixer la notícia, quan algú va relacionar el nom d'Esteban, el sensesostre degollat al Secar de la Real amb l'al·lot que havia jugat al club de futbol del poble pràcticament tota la vida. En conèixer-se la notícia, els joves de la seva generació recordaren que algú l'havia vist a l'Ocimax aparcant cotxes. "Mira com ha acabat", se sentia pel poble.

Presó provisional sense fiança

D'altra banda, el jutge de guàrdia ha acordat avui presó provisional sense fiança per a Juan, el presumpte autor de la mort d'Esteban i a qui s'imputa un presumpte delicte d'homicidi.

L'imputat és un indigent que va ser detingut divendres mateix per la Policia Local, després que una patrulla fos alertada que un 'okupa' havia estat apunyalat al Secar de la Real.

Segons els primeres indicis, la víctima va ser apunyalada després d'una discussió en la qual Juan, l'acusat, volia obtenir doblers per comprar substàncies estupafaents. A més a més, ha sortit a la llum que no era la primera agressió que patia Esteban per part d'altres indigents.

El + vist

El + comentat