Balears 03/07/2013

La Creu Roja atén un 24% més de casos relacionats amb la crisi

L'entitat va augmentar l'any passat un 18% els programes per la lluita contra la pobresa i l'exclusió social

ARA Balears/Europa Press
1 min
Voluntaris de la Creu Roja / Europa Press

PalmaLes àrees amb més relació amb la crisi econòmica de la Creu Roja de les Illes Balears varen atendre l'any passat 34.136 persones, un 24% més que no l'any anterior, segons l'entitat. En concret, es tracta dels departaments d'intervenció social, inclusió social i treball. L'entitat, a més, va augmentar el 2012 un 18% els programes per lluitar contra la pobresa i l'exclusió social.

Aquestes dades formen part de la memòria anual de l'entitat, que es presentarà aquest dijous a Palma. El document reflecteix un "clar augment" dels grups socials afectats per la precarietat i l'exclusió social i de l'augment de les necessitats de cobertura bàsiques dels atesos per l'entitat a causa de la crisi.

En total, la Creu Roja va atendre a l'Arxipèlag 118.153 persones durant l'any passat, les àrees relacionades amb la crisi econòmica han ampliat la seva activitat a causa de l'augment de demanda i dels nous problemes socials a causa de l'atur de llarga durada i la cronificació de les situacions de pobresa.

stats