FOTO Ruano anuncia la seva baixa de la targeta blava del PP entre les llàgrimes d'un dels responsables de l'empresa

Dani Ruano assegura que va prendre la decisió sense tenir en comptes les conseqüències i sense consultar-ho amb la seva família

Un dels membres de la família que duu l'emblemàtic comerç de Palma FOTO Ruano ha fet públic a Facebook un vídeo per anunciar que s'esborra de la llista d'establiments col·laboradors amb la targeta blava del PP. El protagonista del vídeo és Dani Ruano, es fa únic responsable de la decisió que va prendre en el seu dia i acaba la gravació entre llàgrimes, anunciant la seva baixa i demanant disculpes pel mal que pugui haver causat.

El comerciant assegura que en el seu dia va dir que sí perquè "sempre ajuda tothom" i perquè, a més, en aquell moment no va pesar comentar-ho al seu pare ni al seu germà. A més, assegura que tenia molta feina acumulada i que va prendre la decisió quan estava atenent gent a la tenda i en presència del comercial del PP. 

"No ha estat la meva intenció fer mal i menys a la meva empresa", diu el protagonista del vídeo, que continua: "No puc canviar l'OK que vaig donar, perquè va ser així". Finalment, sentencia: "que sapigueu que ja he sol·licitat una baixa immediata perquè jo no sabia que això tenia caires polítics ni que la cosa aniria per aquí".

El + vist

El + comentat