El 13 d'abril s'obrirà el període d'inscripció d'alumnes per al curs 2015-2016

Les sol·licituds d'escolarització es podran fer de manera telemàtica o en qualsevol de les 25 oficines i oficines secundàries d'escolarització que hi ha a les Illes

El procés d'adscripció d'alumnes que han de canviar de curs per continuar amb els ensenyaments obligatoris començarà el 13 d'abril, i el d'admissió, l'11 de maig.

Les sol·licituds d'escolarització es podran fer de manera telemàtica o en qualsevol de les 25 oficines i oficines secundàries d'escolarització que hi ha a les Illes, informa la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats.

El procés d'adscripció afecta principalment els alumnes d'ensenyament Infantil que han de canviar de centre per continuar els ensenyaments de Primària, i els de Primària, per continuar amb l'Educació Secundària Obligatòria (ESO).

Els terminis d'aquest procés d'adscripció per a Primària i Secundària són del 13 al 17 d'abril per presentar les sol·licituds; el 8 de maig es publicaran les llistes provisionals d'admesos; el 15 de maig les definitives; del 22 al 24 de juny serà el període de matriculació d'Educació Infantil i Primària; i del 29 de juny al 3 de juliol per matricular-se a l'ESO.

El calendari del procés d'adscripció per a Batxillerat serà del 5 al 9 de juny per presentar les sol·licituds; el 16 de juny es coneixeran les llistes provisionals d'admesos; el 22 de juny les llistes definitives; i del 10 al 14 de juliol comença el període de matriculació.

El calendari del procés d'admissió per a nins de tres anys que es matricularan per primera vegada en algun dels centres públics i concertats de les Balears el proper curs 2015-2016 i per a la resta d'alumnes d'Educació Infantil, Primària i ESO començarà l'11 de maig.

Així, de l'11 al 21 de maig es podran presentar les sol·licituds; el 8 de juny es publicaran les llistes provisionals d'admesos; el 19 de juny les definitives; del 22 al 24 de juny serà el període de matriculació d'Infantil i Primària; i del 29 de juny al 3 de juliol per matricular-se a l'ESO.

El calendari d'admissió per als alumnes de Batxillerat s'iniciarà el 22 de juny, de manera que fins al 24 de juny es podran presentar les sol·licituds; el 2 de juliol es publicaran les llistes provisionals d'admesos; el 9 de juliol les definitives; del 10 al 14 de juliol serà el termini de matriculació.

La Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats estima que uns 11.398 nines i nins de tres anys participaran en el procés ordinari d'admissió d'alumnes que es matricularan per primera vegada en algun dels centres per al curs escolar 2015-2016.

Per illes, la previsió és que a Mallorca hi participin uns 8.940 nins; a Menorca uns 857; 1.468 a Eivissa, i 133 a Formentera.

Aquest nou alumnat es distribuirà en 473 grups a totes les Illes: 372 a Mallorca, 42 a Menorca, 54 a Eivissa i 5 a Formentera.

Les sol·licituds d'adscripció i admissió es poden fer de manera telemàtica. Els pares d'alumnes d'Infantil, Primària, ESO i Batxillerat que vulguin sol·licitar plaça només hauran d'omplir un formulari a la web http: //escolaritzacio.caib.es (català) i http://escolarizacion.caib.es (castellà).

La informació estarà disponible en aquesta pàgina a partir del 30 de març.

El + vist

El + comentat