Societat
Balears 26/07/2013

Ana Maria Aguiló (PP) als directors d'escola: "És una pena que no sàpiguen llegir"

La portaveu d'Educació dels conservadors replica així la maniobra dels centres escolars per a no aplicar el decret de llengües

A. Zurimendi
1 min
Lorem

PalmaAna Maria Aguiló, portaveu d'Educació del PP al Parlament, ha tornat avui a desfermar la polèmica després d'insultar el directors d'escola de les Illes Balears. Aguiló, concretament, ha asseverat que "és una pena que els directors no sàpiguen llegir i aplicar correctament un decret".

La diputada del PP ha llançat aquets insult per via de Twitter, on també ha piulat que "ses instruccions éren clares" i que "on es directros han fet sa feina, no ha hagut cap problema" (sic).

Les declaracions d'Aguiló han encès la xarxa social i el malestar és més que evident a l'Associació de directors i directores d'Infantil i Primària de Mallorca.

Els dards contra el professorat no són cap novetat. Si Aguiló insinua avui que els directors d'escola són uns ignorants, fa poques setmanes que acusà el professorat d'adoctrinar els infants a les aules. I arribà a xifrar en uns 2.000 els docents què, segons els seus càlculs, adoctrinen els alumnes.

Així mateix, Aguiló també ha denunciat que alguns professors obliguen els nins i nines a dur al pit llaços a favor del català i s'ha manifestat favorable a sancionar els docents que siguin denunciats per "adoctrinar".

stats