Publicitat
Publicitat

Miquel Deyà dimiteix

El director general d'Educació deixa el càrrec "per motius personals" només dos mesos després d'assumir-lo, quan substituí Guillem Estarellas

El director general d'Educació, Miquel Deyà, ha presentat aquest dijous matí un escrit de dimissió del càrrec a la consellera d'Educació, Núria Riera, només dos mesos després d'assumir-lo, en substitució de Guillem Estarellas, quan el Consell de Govern va aprovar una reestructuració de l'organigrama de la Conselleria d'Educació arran del cessament de Joana Maria Camps.

Deyà ha presentat la dimissió al·legant "motius personals", han informat fonts de la Conselleria d'Educació. En aquests moments, l'equip de Núria Riera fa feina per trobar la persona "adequada que es pugui fer càrrec de la direcció general", que queda ara vacant.

Qui havia de ser el nou home fort de la consellera d'Educació, Núria Riera, ja va ser director general d'Universitats amb Rafel Bosch i Joana Maria Camps, i ocupà el càrrec que ara deixa després de la dimissió de la consellera menorquina.

La dimissió de Miquel Deyà arriba el mateix dia que el departament d'Inspecció Educativa ha informat el director de l'IES Marratxí de l'exoneració del seu primer expedient per un suposat incompliment dels serveis mínims durant la vaga indefinida de 2013. Les relacions del director general sortint amb el cap d'Inspecció Educativa, Francisco García Moles, han estat marcades per la tensió durant els dos mesos que Deyà ha ocupat el càrrec.

La darrera reunió de Miquel Deyà, juntament amb la consellera Riera i el director general de Planificació, Bartomeu Isern, amb els representants del sector educatiu fou ahir a Inca, on alguns dels assistents remarcaren el to "fora de lloc" de l'exdirector general d'Educació, en una reunió marcada per la duresa de les intervencions, segons alguns dels testimonis.

 

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT