La segona part del còmic 'Els tentacles de les tenebres' de l'Assemblea de Docents torna per Sant Jordi

L'Assemblea de Docents ha tornat a esmolar les plomes i ha aprofitat la diada de Sant Jordi per publicar la segona part del còmic 'Els tentacles de les tenebres', de Vernon i Sullivan, i que inclou els capítols 3 i 4 de la polèmica historieta que fins i tot motivà una  denúncia de l'Institut de Política Familiar de Baleares (IPFB) davant de l'Oficina de Defensa de Drets del Menor del Govern l'abril de l'any passat.
 
El còmic, amb un to sarcàstic i crític, repassa els esdeveniments succeïts entre el gener de 2014, quan Educació expedientà per segona vegada el director de l'IES Marratxí, Jaume March, i aquest final de legislatura. No hi falten els personatges que ja protagonitzaren la primera entrega, com ara el president del Círculo Balear, Jorge Campos, i la diputada popular Aina Maria Aguiló, a més de la presidenta de l'Asociación de Estudiantes Libres i denunciant de March, Laura Venzal, i la darrera i tercera consellera d'Educació de la legislatura, Núria Riera.
 
Des del col·lectiu docent informen que el còmic es podrà trobar avui a la paradeta que ha instal·lat l'Assemblea de Docents a la plaça Major de Palma i també dissabte en diferents punts del recorregut de la Marxa per l'Educació. "Evidentment, estarà a l'abast de mestres, pares i tota persona que quedàs intrigada després de llegir la primera part", expliquen.

 

El + vist

El + comentat