Un cop de vent empeny una avioneta a la pista de rodatge de l'aeroport d'Eivissa

L'incident no ha afectat el normal funcionament de l'aeroport, que investiga si l'aeronau tenia els sistemes d'ancoratge preceptius

El fort vent que bufa a les Pitiüses ha empès una avioneta que estava estacionada a la zona d'aviació general cap a la pista de rodatge de l'aeroport del Codolar, el carrer on transiten els vehicles.

Segons han explicat fonts d'AENA, el succés ha tingut lloc a les 9.15 hores i no ha afectat el normal funcionament de l'aeroport, ja que els vols programats s'han pogut enlairar i aterrar segons els horaris previstos. No obstant això, s'està cercant el propietari de l'avioneta que ha estat arrossegada pel vendaval perquè pugui tornar a la seva ubicació inicial, i s'investiga si disposava dels ancoratges preceptius, per evitar aquest tipus d'incidents.

Un altre dels efectes del temporal ha estat l'obstrucció de les clavegueres dels carrers Santa Agnès i Ramón y Cajal de Santa Antoni de Portmany. A causa de les copioses pluges que han caigut a la zona, efectius de la Policia Local de Sant Antoni han hagut de desplaçar-se fins a aquestes dues vies perquè les tapes de les clavegueres havien botat. A més, tècnics d'Aqualia han hagut d'actuar sobre el mateix terreny per desencallar les canalitzacions.