Confiscats a Eivissa 11 quilos de cocaïna líquida ocults en envasos de xampú

L'enviament procedia del Brasil i han estat detingudes quatre persones

La Policia Nacional ha detingut a Eivissa quatre persones d'un grup de narcotraficants i ha confiscat onze quilos de cocaïna líquida oculta en envasos de xampú enviats des del Brasil.

En un comunicat de la Policia s'informa que és la primera vegada que s'intervé a Eivissa cocaïna en estat líquid.

El clorhidrat de cocaïna era enviat des del país americà i posteriorment era guardat en un domicili de l'illa fins que un químic especialista transformava la droga.

En ocasió d'aquesta operació policial, han estat detingudes quatre persones i ha estat escorcollat un pis on, a més de la cocaïna, han estat intervinguts vuit telèfons mòbils i 5.000 euros en efectiu.

L'operació va començar quan els agents van tenir coneixement de la presència aquest estiu a Eivissa d'un grup de narcotraficants de nacionalitat brasilera.

Els agents van interceptar a l'agost tres enviaments des del Brasil, que a continuació eren traslladats a un habitatge llogat.

Després de diverses indagacions, els agents van procedir a l'entrada i a l'escorcoll del domicili, on es va localitzar una bossa amb 1,3 quilos de cocaïna i un calaix amb envasos de xampú d'un litre de capacitat.

El propòsit de l'enviament de la droga des del Brasil era atendre la demanda de consum d'estupefaents durant l'estiu, s'explica en el comunicat policial.

L'operació ha estat realitzada de manera conjunta per agents de la Brigada Central de Crim Organitzat, la Brigada Central d'Estupefaents i el Grup d'Estupefaents de la Comissaria Local d'Eivissa.

El + vist

El + comentat