CRÒNICA NEGRA

Què va passar pel cap De Pep de ses Eres?

La notícia de l’assassinat de l’holandès Ja Buijs a mans de l’oncle de la seva esposa, Josep Ribas Marí, Pep de ses Eres, ha monopolitzat totes les converses del barri de Can Bellotera. En aquesta zona la vida social s’articula al voltant de la carretera de Sant Josep, on trobam un bar, un quiosc, una botiga de queviures i una merceria. “Cada dia venia a fer el cafè”, comenta Lali, la propietària del bar Can Bellotera, “no era gaire xerrador”. Arriben clients i la conversa deriva en la història dels germans: “Mai no pensava que Pep de ses Eres acabàs fent això, era el més tranquil de tots els germans”.

“Va tenir mala sort. Va perdre les propietats, no va tenir sort amb els advocats”, comenta una dona, qui afegeix que en l’actualitat, el presumpte homicida vivia sol, sense la seva dona, amb els seus quatre fills i patint unes condicions econòmiques molt precàries: “Estava passant un mal moment”.

El presumpte homicida passarà a disposició judicial aquest dimecres a partir de les 9 hores. Recordem que Josep Ribas va entregar-se voluntàriament a la Guàrdia Civil i que tot apunta que el motiu del crim va ser una disputa per una herència.

El + vist

El + comentat