Els tuitaires entrevisten el candidat de Guanyem, Manel Carmona

Amb les etiquetes #ARAPericay #ARAJarabo #ARAFont #ARABarceló i #ARAArmengol l'ARA Balears organitza entrevistes ciutadanes diàries a Twitter, perquè els candidats responguin a totes les vostres preguntes

Els candidats a la presidència del Govern balear tenen una cita a Twitter, de tu a tu, amb el conjunt de la ciutadania i, molt especialment, amb els seguidors de l'ARA Balears.

Hem preparat una iniciativa perquè des d'avui i durant els propers dies cadascun d'ells respongui als tuitaires des de la redacció de l'ARA Balears. Participeu i demaneu-los allò que més vos interessi. Ells es comprometen a respondre totes les vostres preguntes.

A vosaltres, només vos demanem que els interrogueu fins que no us quedi cap dubte sobre els seus projectes polítics, i així el proper diumenge 24 de maig voteu amb el màxim de coneixement. Podeu començar a fer-los les preguntes des d'ara mateix.

Aquests són els horaris que hem preparat perquè els candidats i candidates estiguin a Twitter, des de la redacció de l'ARA Balears, per respondre i atents a noves preguntes en directe. Recordeu utilitzar l'etiqueta adequada per cada candidat perquè rebin la vostra pregunta i vos puguin contestar:

Xavier Pericay (Ciutadans): Dijous 14 de maig 20:00h #ARAPericay

Alberto Jarabo (Podem): Divendres 15 de maig 20:00h #ARAJarabo

Jaume Font (El Pi): Dilluns 18 de maig 18:00h #ARAFont

Biel Barceló (MÉS): Dimarts 19 de maig 17:30h #ARABarceló

Francina Armengol (PSIB): Dimarts 19 de maig 20:00h #ARAArmengol

Manel Carmona (Guanyem): Dimecres 20 de maig 17:30h #ARACarmona