Manel Carmona: "És un error amagar el que som, després arriba Ciutadans i acaba d'adobar el cuinat"

El cap de llista de Guanyem al Parlament balear s'ha exposat a l'entrevista ciutadana i en diverses ocasions ha respost a les preguntes dels tuitaires sobre la seva relació amb altres partits i el que diferencia el seu projecte de Podem

El cap de llista de Guanyem al Parlament balear, Manel Carmona, ha respost avui els tuitaires des de la nostra redacció i amb l'etiqueta #ARACarmona, habilitada per l'ARA Balears. El candidat ha marcat diferències amb Podem insistint en què Guanyem "no vol confondre la gent", ja que es defineixen d'esquerres i, a més, tenen "bagatge de lluita" demostrat. Sobre possibles pactes amb El Pi pels quals demanava el mateix tuitaire, el líder de Guanyem ha remarcat que el partit de Jaume Font hauria de "rompre" amb la corrupció.

En una altra conversa oberta, Carmona també ha estat molt contundent, en clara referència a Podemos, sobre l'error de no definir-se com un partit d'esquerres: "És un error amagar el que som, després arriba Ciutadans i acaba d'adobar el cuinat", ha dit.

A més, Carmona s'ha defensat de les insinuacions d'un tuitaire sobre la manca de sentit de l'esquerra per cercar la unitat assegurant que el seu partit sempre l'ha cercada i que, quan es parla de persones, és perquè s'amaguen els arguments polítics.

Pel que fa als resultats que espera treure Guanyem i al que diuen les seves enquestes internes, si és que n'hi ha, el cap de llista de la formació progressista no s'ha volgut mullar i s'ha limitat a remarcar que la solució per fer fora PP i Ciutadans passa necessàriament per ells.

 

Carmona també ha parlat sobre el programa de Gunayem, les seves propostes polítiques i la implantació territorial de la formació. Podeu consultar totes les converses amb l'etiqueta de Twitter #ARACarmona.