Els lectors de l'ARA Balears, contraris a prohibir les terrasses del Born

Un 61% dels participants a la nostra enquesta aposta per mantenir-les, si bé la majoria pensa que s'han de controlar

Creus que s'haurien de prohibir les terrasses del Born? La majoria dels lectors de l'ARA Balears pensa que no. Així es desprèn de l'enquesta plantejada a la web on es feia aquesta pregunta. Un 61% del més de mig miler de participants opten per mantenir-les davant el 39% que és partidari de prohibir-les.

Això sí, dels partidaris de les terrasses, una majoria aposta per controlar-les. El 61% favorable es divideix entre dues opcions: per una banda la de "S'han de mantenir. Donen vida al centre de Palma i contribueixen a la creació de llocs de feina", pel qual es decanta un 18%; i per l'altra els que també coincideixenn que "No es tracta de prohibir" però creu que s'han "controlar". "N'hi ha d'haver menys i ocupar menys espai que ara, però tampoc és bo que no en quedi cap ni una", diu l'opció més votada, amb un 43%.

Els qui pensen que "s'han de prohibir" arriben al 39%. "El Born és de tots i ara mateix les terrasses l'ocupen gairebé sencer i malmeten la imatge de Palma", diu la resposta per la qual s'han decantada.

Ja pots participar a la nostra nova enquesta.

El + vist

El + comentat